Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои

...
Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои
Коментари Харесай

Иван Петков от БСП залага на Рамбо засега

Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои са петимата персонални ергени в Общинския съвет

В днешно време кой обича комунистите? С тази смешка и  весел смях съветникът от Българска социалистическа партия Иван Петков отвръща на въпрос за какво до момента не се е оженил. А на идващото запитване, дали търси идеална жена, още веднъж прихва: " Аз да не съм съвършен мъж! ".

Шегаджия, майтапчия, разговорлив, заобиколен от доста другари, само че и огромна драка, когато се зададат диспути в Общинския съвет, Иван Петков навършва на 26 февруари 31 години.  Няма другарка, само че и не страда, тъй като има вяра, че един ден ще си откри шанса. Пък и животът безусловно ври към него. С тапия за финансов мениджмънт работи интензивно в фамилна брокерска адвокатска фирма, а също така с другари развива с цялостна пара туроператорска организация, която продава ваучери за почивки по интернет, в това число за далечния Дубай и близката Гърция.

Разказва, че ужасно доста се търсят курортите по Черноморието и във Велинград. Признава, че и самият той доста обича да пътува, а тази есен се кани да отскочи  до Дубай. Любимият му спорт, като на множеството мъже, е футбол, по тази причина не изпуска мачове в Пловдив. Дълбоко има вяра в концепциите на социализма. За мен този интервал е вторият златен век на България, твърди Иван Петков. 

Прякорът му е Бебето. В фамилията съм третото и най-малкото дете. Викали са ми Бебето, по този начин  си е останало, смее се Иван, лишен от комплекси. Единият му брат живее в Лондон, другият - в Словакия, откъдето е родом и майка му. Привързан е към 10-годишния  черен лабрадор Рамбо. Страхотен приятел е, доста е добър, разказва четириногия любим  младият консултант.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР