Славена Вътова трябва да се постарае много като ко-водеща в

...
Славена Вътова трябва да се постарае много като ко-водеща в
Коментари Харесай

Славена Вътова пада, ако не го вдига! Изгаря първа при провал на новото шоу на bTV

Славена Вътова би трябвало да се постарае доста като ко-водеща в новото шоу на bTV.

Красавицата е натоварена с тежката задача да подвига колкото се може повече рейтинга на предаването, което се излъчва на мястото на Слави Трифонов. Ако " Шоуто на Николас Цитиридис "   претърпи неуспех, Славена първа ще си тръгне. Брюнетката ще залага на съблазън, с който да притегли повече внимание към себе си. Миската няма да е всеки ден на екран. Тя ще води лична графа, която ще среща фена с известни персони. Тя има сериозен опит в малкия екран, била е лице на няколко излъчвания.  Бе и част от журито на " България търси гений ". 

Въпреки това Вътова ще изгори, в случай че новото шоу не успее да грабне аудиторията. От BTV са безапелационни, че ще гласоподават голямо доверие на новото си лице - комика Николаос. Той е незаместим на този стадий, само че за Славена въобще не е несъмнено. Миската се уреждат с извънредно дребна заплата. По информация на " България Днес " брюнетката ще прибира скромните 2000 лева на месец. За разлика от нея Цитиридис  се разписва за четири пъти по-висока сума.

Още щом се разбра, че Славена ще взе участие в предаването, против нея в обществените мрежи се изля голям негативизъм. Докато бе в „ България търси гений ”, Вътова беше атакувана тъй като няма никакъв гений. " Какво прави тази в шоуто. Само тя липсваше ", питат се хората из интернет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР