Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при

...
Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при
Коментари Харесай

Горещо: Известна тв водеща окоси тревата полугола! СНИМКА...

Славена Вътова от дълго време не беше нагорещявала по този начин обществените мрежи, освен това не със фотоси от плажа, както е най-очаквано да се случи в този интервал от годината. Фотосът е от... градината на Катето Евро в Панчарево.

На фрагмента синеоката хубавица e заела меко казано предизвикателна поза и... коси тревата, а актрисата се залива дружно с нея от смях. Очевидно Славена Вътова и Катето Евро са си спретнали доста закачливо посетители, най-малко съдейки по страстите от градината.



"... да " запечатваме " щурите моменти и да не забравяме, че е значимо да ги сътворяваме и изживяваме! ", написа Вътова в обществената мрежа, а от мненията по-късно става пределно ясно какъв брой доста е допаднал този фотос на феновете й.

Славена, която тази есен ще заеме един от столовете в журито на " България търси гений ", не за първи път нагорещява мрежата с съвършените си ограничения и поддържано с усилени тренировки тяло. Разбира се, постоянно споделя и моменти от екзотичните си ваканции.



Сами може да предположите какъв брой високо подвигат фотосите й градуса на вълнението във виртуалното пространство, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР