Славена Вътова определено е една от любимките ни, които са

...
Славена Вътова определено е една от любимките ни, които са
Коментари Харесай

Секси тренировките на Славена Вътова

Славена Вътова несъмнено е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Чаровна, харизматична и доста секси, тя наподобява отлично и на екран като част от журито на България търси гений.

Именно около изявите и в предаването, взехме решение да хвърлим едно око на профила ѝ в Instagram, с цел да научим по какъв начин съумява постоянно да е в такава прелестна форма.

Съдейки по качените фотоси и видеа, излиза наяве, че Мис България 2006 година несъмнено обожава да спортува и го прави при всяка опция, която ѝ се отдаде.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Сеп 18, 2019 в 3:43 PDT

В един от последните си клипове Славена дава прегледен образец за подготовка, която можем да вършим на всички места - без нужда от характерна екипировка или уреди.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Юни 6, 2019 в 1:32 PDT

На други фотоси Славена показва освен какъв брой е мощна, само че и по какъв начин подвижността е от основно значение за нея.

А в дните,в които не може да стигне до залата, разчита на творчеството си, с цел да тренира у дома, било то и в детската стая, до момента в който децата спят в другата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Мар 28, 2019 в 10:20 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР