Славена Вътова май е увеличила бюста си. Подозрението се появи

...
Славена Вътова май е увеличила бюста си. Подозрението се появи
Коментари Харесай

Славена Вътова сложи силикон

Славена Вътова май е нараснала бюста с и. Подозрението се появи преди дни, когато „ Мис България 2006 ” показа видео като лице на акцията в поддръжка на българските медици, видя HotArena.

Красавицата, която последно за малко беше ко-водещ в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, е измежду известните лица на самодейността на Министерството на здравеопазването и прикани всички, които имат опция да изпратят смс, с цел да подкрепят закупуването на профилирана здравна инсталация, персонални защитни средства и други. Посланието на Славена, както и на другите известни персони в акцията, провокираха разнопосочни реакции, които са обясними в изискванията на пандемия и следствията от нея. И въпреки всичко наред с другите отзиви по тематиката, се прокрадна и любопитният въпрос дали Славена се е подлагала на естетическа намеса. Във видеото си Вътова е облечена в прилепнала зелена блуза, която акцентира бюста й. А той наподобява много по-пищен спрямо предходни нейни изяви , като да вземем за пример журирането й в предаването „ България търси гений ”. Дали е просто резултат, поради блузата и близкият проект, в който е снимала видеото си, или в действителност е нараснала гръдната си обиколка, към този момент остава мистерия.

Затова пък тази седмица Славена Вътова показа в детайли по какъв начин минава всекидневието й като майка на две дъщери по време на обществена изолираност.

Красавицата се включи от вкъщи си в предаването „ Преди обед ” и описа по какъв начин всеки ден измисля нови занимания за дъщерите си – 4-годишната Ема и 2-годишната Ана. Спорт, готвене и просветителни игри са измежду обичаните действия в дома им в дните на карантина. От известно време миската се е концентрирала върху йогата, която практикува и у дома с огромната си щерка. „ До момента не мога да се оплача, тъй като всеки ден си имаме нещо по стратегия, което да вършим. Аз, в полза на истината, вечер, когато си лягам, си мисля с какво ще ги развличам на идващия ден ”, споделя Славена Вътова.

Любопитна детайлност е, че миската бе напълно представяна като жури в предаването „ България търси гений ”, което се излъчваше в ефира на Би Ти Ви през есента на предходната година. А този януари Славена изгря и като ко-водещ в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Красавицата поставяше хората в ексцентрични обстановки, като концепцията бе феновете да се насладят на доста положително въодушевление. Твърде за малко Славена се задържа на тази позиция.

Вероятно по тази причина и при последната й медийна изява въобще не бе упоменато, че за последно бе партньорка на Цитиридис.

Със сигурност Славена Вътова единствено краткотрайно ще стои без работа, още повече, че в този момент има и форсмажорни условия, а точно карантината. Амбициозната русокоска, която през януари, бе и седмичен коментатор в предаването „ Преди обед ”, постоянно е бил много дейна, тъй че е единствено въпрос на време да се разбере за новото предизвикателство, с което се е захванала, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР