Славена Вътова използва бебешката козметика на своите деца, разкри наскоро

...
Славена Вътова използва бебешката козметика на своите деца, разкри наскоро
Коментари Харесай

Славена Вътова ползва бебешка козметика

Славена Вътова употребява бебешката козметика на своите деца, разкри неотдавна самата тя. Водещата на „ Спортисимо ” по Българска национална телевизия показа с почитатели, че за двете си дъщери е избрала българска марка кремчета и лосиони, които са едни от най-евтините на пазара. Тъй като качеството се оказало доста по-високо от цената, решила да тества продуктите и върху личната си кожа и останала очарована. Оттогава не употребила друга козметика. Освен парфюм слагала единствено в случай че реши да излиза вечер, а през деня разчитала единствено на аромата на въпросните кремчета. 

За добър външен тип някогашната Мис България наблягала главно на спорт – упражнявала 5 пъти седмично, както и на здравословно хранене. В момента тежала 58 кг при височина 177 см. Когато била бременна с първата си щерка, качила цели 25 кг, а с втората – 20. Само за няколко месеца обаче съумяла пъкъл си върне положителната форма. В храненето си наблягала на месо и зеленчуци, от време на време хапвала и плодове, само че не ядяла никакви млечни артикули. 
Грижата за зъбите ѝ обаче не била на същото равнище като грижата за килограмите. Славена призна, че от 4 години не е стъпвала на ортодонт, написа `Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР