Славена Вътова го раздава със самочувствие пред хората, смята се

...
Славена Вътова го раздава със самочувствие пред хората, смята се
Коментари Харесай

Славена Вътова и невръстните й дечица остават на улицата!

Славена Вътова го раздава със самочувствие пред хората, счита се за красива и интелигентна, а в действителност не е нищо повече от една повърхностна жена, щом е повярвала на един лъжец, че е паралия. Така обаче се получава, когато гледаш единствено портфейла на мъжа и друго не те интересува.

От това сега си пати миската, която е напът да остане бездомна с две дребни деца на ръце. Причината е, че ипотеката към жилището им на ул. „ Оборище “ в столицата не се обслужва. Апартаментът е бил закупен с голям заем на името на мъжа на Вътова Юлиян Цолов и компанията му „ Алтегис “, само че все още дължи 100 000 лева

От известно време Цолов не е погасявал заема и разумно банката е запорирала парцела. Това се е случило на 24.11.2022 година, което се вижда от документа, който излагаме на вниманието ви.

Славена надали е била наясно, че финансовото състояние на брачна половинка й е толкоз неприятно, другояче щеше от дълго време да го е напуснала, тъй като тя не търпи мъже без пари. Самият факт, че не се е интересувала от изплащането на жилището, демонстрира какъв брой й е интелектът и какъв брой въобще са семейство с Цолов. По-скоро са съквартиранти, които имат деца, той я устоя, а тя прави секс с него в подмяна. За това си има даже специалност, която е най-древната и известна на всички.

Истината за мъжа й е елементарна. Това е елементарен шарлатанин, проявяващ първокласен стандарт на живот, който по принцип не може да си разреши, само че с помощта на разнообразни измами по отношение на другари и познати се снабдява с някакви пари за известно време. Той им дава обещание присъединяване в сякаш огромни и перспективни планове, за които обаче персонално не влага нито лев. След това тези планове се провалят, защото изхарчва парите за персонални потребности, завлича вложителите си и истината лъсва.

Очевидно Юлиян се е срещнал със Славена в миг, в който е излъгал следващия другар да влага при него. Тя е помислила, че е блъснала шестица от тотото с него и незабавно му родила деца. Днес обаче истината става ясно и се схваща, че мъжът й е лъжец, а защото тя е гледала единствено в портфейла му, даже не е схванала, че може да остане на улицата.

Случилото се с Мис България 2006 е добър урок за всички дами, които търсят единствено материални облаги в една връзка. Ако беше се пробвала най-малко малко да опознае Юлиян, щеше да разбере, че е шарлатанин, само че нея не я е интересувало какъв човек е, щом я устоя.

Унижението за Славена Вътова е голямо и от обстоятелството, че тя тръбеше по студиата на разнообразни тв излъчвания по какъв начин е за същинските фамилни полезности и се правеше на моралистка, а в действителност всичко към нея е било една машинация. Тя не наподобява изключително интелигентна жена, само че с цел да попаднеш в такава обстановка, би трябвало да си напряко простовата, а миската очевидно е тъкмо такава.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР