Славчо Шоколаров е едно от новите попълнения на ЦСКА 1948.

...
Славчо Шоколаров е едно от новите попълнения на ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Шоколаров: Не правя крачка назад, отборът има амбиции да се развива

Славчо Шоколаров е едно от новите попълнения на ЦСКА 1948. Полузащитникът мина във втородивизионния отбор от елитния Славия, само че съобщи, че никога не може да дефинира преместването си като крачка обратно.

"Благодаря за поканата от страна на ЦСКА. Избрах го, тъй като тимът има упоритост да пораства и да се развива, това е и моята персонална упоритост. Затова пристигнах тук. "

"Не мисля, че е крачка обратно. Отборът се развива непрекъснато, виждате за какви резултати и какви футболисти става въпрос. Виждате организацията. Това е добра крачка за мен и моето развиване ", съобщи Шоколаров.

"Всичко е обикновено, с множеството момчета се познаваме. С някои сме играли дружно, мисля, че няма да имам проблем с акомодацията. "

Шоколаров призна, че персоналната му цел е спечелването на Купата на България и се надява на една сполучлива предсезонна подготовка.

"Това моята цел, допускам и на футболистите. Сега е значимо да създадем една пълноценна подготовка, да няма травми и да мислим за мачовете, тъй като са извънредно значими и полусезонът ще е сложен ", приключи Шоколаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР