Славата, която натрупа след самоотлъчването си от екипа на Слави

...
Славата, която натрупа след самоотлъчването си от екипа на Слави
Коментари Харесай

Страшно! Ето Каква Космическа Заплата Отказал Виктор Калев На „капките“

Славата, която натрупа след самоотлъчването си от екипа на Слави Трифонов, тотално е замъглила разсъдъка на Виктор Калев. Актьорът натрупа луди пари от гастролите из страната с моноспектакъла си „Грамофонът“, а неотдавна даже предприе и турне до Америка.

Началото на пътуването до Страната на неограничените благоприятни условия съответства със старта на петия сезон на „Като две капки вода“. Миналата година комикът бе в звездното жури дружно с Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Продуцентът на формата Магърдич Халваджиян доста упорствал да продължи взаимната си работа с Калев, защото публиката го заобича, а и с него двамата водещи Рачков и Зуека не смеят да се гаврят по този начин, както с шефа си, когато заема третия стол зад банката на „ журето “, написа „Ретро“.

При подготовката за сегашния сезон обаче даже и печен посланик като Магърдич не съумял да убеди Виктор Калев да продължи работата си в „Капките“. Всенародният любим от Златоград се възмутил от „ниското възнаграждение“, съгласно личните му разбирания, препоръчано от арменския продуцент. Офертата на Халваджиян била за 3000 лв., и то единствено за 4 работни дни в месеца – колкото са лайфовете от студиото.

Сумата обаче се видяла смешно ниска на Калев, даже самият той си го призна от сцената при първото предаване, в което Рачков го предложения, с цел да изясни за какво тази пролет няма да раздава оценки с Фънки и Хилда. „Еми не съм в журито, щото не заплащат. Аз съм безценен артист, само че тук не се заплаща.

По 30 лв. на месец, кво да правиме…“, присмя се артистът, като спести две от нулите.

Калев се пробвал да обърне диалозите с Халваджиян в пазарлък. Комикът изтъкнал, че „Капките“ не са му преференциални, защото единствено за две представления в Америка ще захлеби повече, в сравнение с тримесечното му заплащане в шоуто, възлизащо на 9000 лева Усетил накъде бие, Магърдич не се вързал на намеците на Калев да му вдигне хонорара, бил отбой и по този начин си икономисал едни девет хиляди лв..

Сега мястото на Калев в журито излиза без пари на арменеца, защото нормално то се заема или от брат му Джуди, или от Герасим Георгиев-Геро. С него Магърдич минава метър, тъй като му заплаща солидни пачки в другия си план – „Полицаите от края на града“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР