Слава Севрюкова е родена през далечната 1902 година. Нейните ясновидски

...
Слава Севрюкова е родена през далечната 1902 година. Нейните ясновидски
Коментари Харесай

Предсказанията На Слава Севрюкова Се Случват С Вцепеняваща Точност! Иде Най-Страшното! Превръщат България В

Слава Севрюкова е родена през далечната 1902 година. Нейните ясновидски качества датират още от 8 годишна възраст. През 1963 година тя се среща с доцент Иво Лозенски и двамата стартират да работят дружно по проучването на силата на мисълта. Към Слава Севрюкова има интерес и Комитет за Държавна сигурност (на СССР), които са я изследвали и съгласно тях тя е доста по-напред от Ванга. За страдание Слава Севрюкова придобива популярност колкото да няколко години преди гибелта си. Нейните предсказания са оповестени в голям брой публикации и монографии, с помощта на доцент Иво Лозенски. Най-страшните и предсказания са свързани с отцепването на територии от България, и присъединението им към други страни.

Откъсване на части от България

„ Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога забележителен пай мъчително ще се изтръгне от живата й жилава плът… От югоизточна България… “, предсказва Слава Севрюкова.

Към днешна дата българското държавно управление обмисля разновидности да заселва бежанци в обезлюдената Странджа, която се намира тъкмо в югоизточна България. Кандидатът за президент Красимир Каракачанов е на същото мнение, че Странджа е подобаваща за бежански лагери, като разяснява, че там е цялостно с безлюдни села и остарели казарми, които са до самата граница с Турция.

Ако този проект се извърши и Странджа бъде заселена с мюсюлмански бежанци, то би трябвало да сме наясно, че етническият състав в този регион ще бъде брутално сменен. Самата Странджа ще замязя на територия, която единствено на картата е българска. Това поражда доста въпроси, тъй като в едно бъдеще бежанците заселени там може да изискат автономност. Другият вид е да изискат да се причисляват към Турция, което идеално би съвпаднало с нейните проекти за възвръщане на Османската империя.

вижте още: Възможно ли е Ердоган да анексира Кърджали?

Ще бъдат направени и опити елементи от североизточна България да отидат към Турция . “, добавя в предсказанието си Слава Севрюкова.

Североизточна България попада в проектите за заселване с бежанци от държавното управление, като по-точно се има поради обезлюдените села на Южна Добруджа. В предсказанието на Слава Севрюкова обаче се загатва тъкмо името на Турция, че ще направи подобен опит. В североизточна България има много турско население, изключително в Разград и при възможното заселване на мюсюлмански бежанци в обезлюдените села, е доста допустимо да се получи претопяване на българското население. Да се получи сходна обстановка, както вероятно със Странджа.

Опасност от загуба на държавността

„ Това ще са нелеки тествания. Страната ни ще е пред заплаха от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се одобри толкоз мъченически от народа, тъй като границите сред страните в ония години ще са размити… “, разяснява Слава Севрюкова.

В момента България не е самостоятелна страна, а е колония с колониална администрация. Ние нямаме държавно управление, а общ брой от лакеи обслужващи прозападните ползи. Държавността от дълго време е в положение на разпад, само че към момента се крепи, заради заспалостта на българския народ. Затова и Слава Севрюкова споделя, че няма да приемем тази загуба толкоз мъченически, тъй като ние сега сме българи, само че земята, по която стъпваме не е имаме за наша, тя от дълго време е продадена. В България май по този начин стана, че единственото българско нещо в нея са българите, най-малко към този момент.

вижте още: ГЕРБ трансформират България в майка за бежанците

Политиците може и да си получат заслуженото

„ Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни страна, някои политици ще бъдат съдени за следващата, може би най-страшна национална злополука. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От този момент нататък властниците ще станат извънредно деликатни към събитията в страната. В интервала, когато същата тази Европа объркана се двоуми по какъв начин да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя. “, предсказва Слава Севрюкова.

Самата Европа в лицето на Европейски Съюз ни задължава да приемем тези бежанци, да ги заселим в обезлюдените си места и да ги интегрираме. Обаче, когато същите тези бежанци изискат след време автономност или да се причислят към Турция, бюрократите от Брюксел ще гледат шаштисано, ще подвигат плещи и ще си чешат дебелите шкмембаци. България ще бъде оставена сама да се оправя, а тогава политиците ни ще са напълно отговорни и може би ще се възроди българският дух, и те ще си получат заслуженото./bultimes
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР