Слава Богу, че не е вярно. Първата ми бензиностанция е

...
Слава Богу, че не е вярно. Първата ми бензиностанция е
Коментари Харесай

Марешки проговори за обвиненията за рекет и "наказателните аптеки", хвърли бомба, че заплашват живота му

Слава Богу, че не е правилно. Първата ми бензиностанция е от година и нещо, а служителката на прокуратурата сподели, че мои чиновници от бензиностанциите са били още през 20122 година Идеята е да се пускат лъжливи вести, с цел да се смъкват имиджа на Веселин Марешки и партия „ Воля “. Това съобщи депутатът в ефира на bTV във връзка повдигнатите му обвинявания за рекет и „ наказателни аптеки “.

„ Това са внушенията, които се вършат на българското общество – който слуша, получава министерско кресло. Тук има и морков и сопа. Аз имах оферта да влеза в ръководството, по метод, по който влезнаха патриотите. Имах оферта, от този, който прави държавното управление. Тоягата беше друго - до края на май да приключа с бизнеса с горива, с цел да не ми се случва това, което ми се случва сега. Преди дни бях запитан в Народното събрание до къде върви приключването на бизнеса ми “, съобщи още Марешки.

Той съобщи още, че се опасява за живота си. „ Няма да ви кажа какво се случи в един хотел в Правец и един човек. В момента има заповед за мен. Моите съперници въздействат цялата система. Човек от конкуренцията ми е в изпълнителната организация по горивата. Престъпник не можеш да станеш на 50 години. Мутрите са си мутри. В момента България е превърната все едно е от времето на Чаушеску.

Той даде образец с Мишо Бирата и военачалник Танов.

По мотив на негов запис в прокуратурата, в който той заплашва хора, Марешки съобщи, че няма такова нещо.

„ Няма никакъв запис. Аз персонално ще я помоля да го прочете този запис. Аз на следващия ден си давам имунитета. Ще излезе, че този запис е фарс. Идеята е да да ми се върти името с подправени вести и да ме смачкат. Да пристигна един човек и да ме огледа в очите и да ми каже, че съм го заплашвал “, сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР