Слънцето влиза в Козирог и започва зимното слънцестоене.Луната е в

...
Слънцето влиза в Козирог и започва зимното слънцестоене.Луната е в
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не потискайте инстинктите си

Слънцето влиза в Козирог и стартира зимното слънцестоене.

Луната е в символ Рак до 23:55ч на 21 декември

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. През този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. Интуицията се ускорява. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

По това време са изключително уязвими млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система, обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.
свързани новини3823на 16.12.20215229на 13.12.2021
Не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за интервенции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

Луната минава на луфт от 16:45ч до 23:55ч. Не предприемайте и не купувайте нищо значимо.

В 23:55ч Луната минава в символ Лъв.

Лунен календар – продължава 17 лунен ден до 18:45ч

Този ден е обвързван със Слънцето, по тази причина би трябвало да сме великодушни, да доставяме наслада на децата и обичаните хора. Един от най-хубавите и занимателни дни, цялостен с позитивна сила.

В този лунен ден в антична Гърция са ставали мистериите на Дионис и са устройвали свещените вакханалии. Време за наслада и забавление. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Ако се чувствате въодушевени, радостни, радостни, желаете да се смеете и да се радвате, значи всичко е наред. Ако, в противен случай, блян и горест се прокрадват в душата ви, в очите ви непрекъснато се появяват сълзи, а подобаващата смешка на другар не провокира смях, тогава помислете - това е сигурен знак за неверни дейности.
свързани новини4961на 20.11.2021
Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло. Нужно е да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не се стремете да живеете по проект, тъй като всичко може да се получи назад на това, което сте възнамерявали.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено.
свързани новини5899на 24.11.2021
Болестите зародило в този интервал имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Ден, в който се чисти душата

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре.

Удачен ден за всевъзможни покупки (преди празния курс на Луната). Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:45ч на 21 декември до 19:47ч на 22 декември

Слънчев календар – 6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Добре е да съумеете намерите пътя към сърцето на различен човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да извършите нещо прелестно за тях, правете им похвали. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на дамите в този безоблачен ден е закон и не трябва да им се отхвърля нищо!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР