Слънцето в съвпад с Меркурий. Луната се движи на празен

...
Слънцето в съвпад с Меркурий. Луната се движи на празен
Коментари Харесай

Време на енергиен обрат

Слънцето в съвпад с Меркурий.

Луната се движи на луфт от 00:55ч до 23:19ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 23:19ч

Светът е непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към независимост, смяна. Трябва деликатно да помислите преди да кажете нещо. Душата има потребност от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени.
Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте в този момент да ходите пешком на дълги дистанции.

Продължава 9 лунен ден до 15:15ч на 25 октомври (от 15:42ч на 24 октомври)

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.
Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Следва 10 лунен ден от 15:15ч на 25 октомври до 15:42ч на 26 октомври

Това е прелестно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. Благоприятно е за отмора и време, прекарано в фамилията, подсилване на фамилните обичаи. 10-ия лунен ден е енергийно обвързван със фамилните връзки, предишното на фамилията и традициите. Той носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс.

9 безоблачен ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се върви пешком. Време за пост. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Дългосрочни покупки – никога. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР