Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието благоприятно влияние

...
Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието благоприятно влияние
Коментари Харесай

Висшите сили говорят с нас чрез знаци

Слънцето ще бъде в съвпад с Венера, чието удобно въздействие ще се отрази в дните преди и по-късно. Изразява се в любезност и топли усеща. Създава удовлетворение и жизнерадостно въодушевление.

Луната е в символ Водолей до 06:51ч на 16 август.

Получава се опция да забележим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които до момента не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всевъзможни смели хрумвания. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 14 лунен ден до 20:14ч на 14 август (от 19:35ч на 13 август)

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Дори да сте в отмора, не се предлага да стоите вкъщи пред скучните телевизионни излъчвания, а да отидете на разходка, да отпътувате за някъде, да се отдадете на развлечения.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден другояче ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 20:14 ч на 14 август до 20:47 ч на15 август

27 безоблачен ден – Днес Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Избягвайте да вършите неприятни действия, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР