Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до

...
Слънцето се намира в знак Овен от 20 март до
Коментари Харесай

Зодия Овен по декади

Слънцето се намира в символ Овен от 20 март до 20 април.

Ако рождената ви дата е сред 19 и 22 март, то вие сте се родили в прехода сред Риби/Овен. По изумителен метод съчетавате противоположностите. Агресивност, плашливост, свенливост, сладкодумство, възторг, сантименталност, прагматичност. Всичко това е присъщо за вас. Едно хармонично комбиниране от силата на въображението и действителните старания ще ви помогне най-добре. Присъща ви е огромна вътрешна мощ, само че колебливост е второто ви име, изключително, в случай че сте жена. Важни години – 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30, 33, 36, 39, 42, 45, 51, 54, 60, 63, 66, 69, 72, 79, 81.

Ако рождената ви дата е в интервала от 18 до 22 април, то вие сте се родили на прехода сред Овен/Телец. Знакът на властта. Ясно изразена обич към формата, цвета, дизайна, архитектурата, музиката. Много мощни са физическата и артистичната страна на характера, което е особено за човек с доста ярка и харизматична персона. Проблеми, свързани с егото, могат да разрушат положителния, спокоен живот. Обикновено стават спортисти, военни, композитори, диригенти, химици, фармацевти, учени. От болесттите са вероятни подагра, заболявания на жлезите, гърлото, ануса, главоболие, бодърствуване, очни болести, натъртвания. Тези хора са доста упорити, решителни, и като предписание късметлии. Щастлив камък – тюркоаз. Щастливи цветове – светлосиньо, синьо-зелено. Цветя талисмани – стайна теменужка, маргаритка, роза, земен бръшлян. Важни години: 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 36, 42, 51, 60, 66, 69, 72, 91.

Овните от първа декада (20-31.03.) са вид водачи, първооткриватели, основатели на нови посоки. Страстен, деятелен, открит темперамент, цялостни с милосърдие и способни на самопожертвование. Много уязвими към психически стрес. Тези хора живеят богат нравствен живот и слагат пред себе си велики цели, само че би трябвало да запомнят едно, че неудържимият блян към тези цели, не е наложително да бъдат реализирани в ущърб на близките. Лоши черти са диктаторското поведение, егоизмът и несъразмерната ревнивост. Рубинът способства най-пълно да разкрият личността си, само че може да го носи единствено тоя, който в никакъв случай няма да престъпи законността и няма да употребява властта си върху другите хора. Аметист, сардоникс, който способства щастието в брака. Намират се под въздействие на Марс. Важни години: 15, 30, 45, 75.

Овните от втора декада (01-09.04.) се отличават със свойственият за Овните егоцентризъм, в техния темперамент участват също непоклатимост и основателност. Такива хора не захвърлят работата несвършена, а се стремят всичко да доведат до край. Притежават положителни организаторски качества, уверени са в себе си и са способни да рискуват, само че рискуват с разум. Обичат спорта и да изразходват силата си в разнообразни физически извършения. Много добре знаят цената на парите, само че обичат да вършат дарове и да харчат пари за културно-увеселителни мероприятия. Към финансовите усложнения се отнасят метафизичен, уверени са в своите качества да заработват пари, с цел да живеят. Добре се демонстрират в области като търговия, издателство, реклами и политика. Най-добрият камък за тях е елмазът (диамант), който защищава от негативни въздействия, рубин, както и розов сапфир или червен корал. Намират се под въздействие на Слънцето. Важни години: 15, 19, 30, 35, 45, 57, 60, 76.

Овните от трета декада (10-20.04.) са доста неспокойни, кипящи натури, обичат да пътешестват, жадни са постоянно за нови усещания. Домоседи измежду тях се срещат извънредно рядко. Обичат спорта и изключително игрите на открито. С възрастта стартират да демонстрират интерес към философията, политическите проблеми. Могат да станат положителни пропагандисти, педагози, проповедници. От тях също се получават положителни специалисти. Учейки се, те учат другите. Отличават се с блестящо изразено самолюбие и блян да имат всичко най-хубаво. Понякога вършат огромни разноски, несъизмерими с опциите им. Малко хазартни натури са и демонстрират прекаленост в дейностите. Гранатът е подобаващ камък за тях, който поддържа честолюбието им и устрема към самопризнание, само че в случай че не им доближи дарба да реализират задачите си, камъкът ги прави нетърпими, неудовлетворени и ревностни. Малахит и аметист успокояват пристрастеностите. Намират се под въздействие на Венера. Важни години: 15, 30, 36, 40, 60, 66.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР