Слънцето преминава в знака на ДеваДнес Слънцето преминава в съзвездието

...
Слънцето преминава в знака на ДеваДнес Слънцето преминава в съзвездието
Коментари Харесай

Слънцето преминава в знака на Дева

Слънцето минава в знака на Дева

Днес Слънцето минава в съзвездието на Дева. През идващите 30 дни ще усещате въздействието на това разположение на планетите – ще имате предпочитание да сте най-подредените, най-точните. Ще сте спретнати, старателни и жадни за познания.

От друга страна няма да ви подминат и някои негативни качества на Девата – ще сте като пристрастени към правенето на сериозни забележки. Могат даже да ви упрекват в заяждане.

Има риск да затънете в ненужни детайлности, тъй че в никакъв случай да не постигнете задачата си. Внимавайте и пестеливостта ви да не се изроди в сребролюбие. Така че се придържайте към една от главните черти на Девите – благоразумието и ще имате триумф с всичко, с което се захванете.

За представителите на обособените зодии е добре да извърнат внимание на следните особености:

Овни , ще откриете вродените си мощни качества и ще реализирате капацитета си. Ще завършите значими планове и ще сте горди със своята систематичност и системност.

Телци , ще се опитате да въздействате на другите посредством изключителната си праволинейност. В някои случаи обаче е добре да не пилеете силата си - някои от бизнес сътрудниците ви ще се опитат да опетнят положителното ви име.

Близнаци , през днешния ден е отличен ден за работа в екип – вашето усърдие и ангажираност ще бъдат възнаградени богато в близко бъдеще. Подходящ ден да обсъдите повишение на заплатата, бонуси или тласъци.

Раци , в областта на нововъведенията ще постигнете отлични резултати. Възможно е през днешния ден да имате противоречие с шефовете си по някои въпроси. Добре е, макар разликите, да потърсите допирни точки с тях.

Лъвове , не таете нереалистични очаквания за кариерно израстване – дилемите, които изпълнявате във вашата компания, не допускат нанагорнище в йерархията.

Деви , през днешния ден ще бъде вашият най-мързелив ден. Ще предпочитате да си стоите вкъщи и нищо да не вършиме. Вечерта това „ мързеливо “ въодушевление ще е в предишното и ще може да си планирате идващия ден по най-хубавия вероятен метод.

Везни , вашите близки ще се нуждаят от помощ и препоръки, тъй че бъдете подготвени да им помогнете. Бизнес покупко-продажбите ви могат да малко да почакат.

Скорпиони , през днешния ден прекарайте повече време със фамилията си. Дори в случай че в работата ви провеждат празненство, звездите ви предлагат да се приберете вкъщи. Не съжалявайте, ще имате и други мотиви да купонясвате с сътрудниците и бизнес сътрудниците си.

Стрелци , през днешния ден ще сте по-бавни и пасивни от нормално. Опитайте се да разберете къде отиде цялата ви сила, може би би трябвало да преразгледате графика си и да отделите повече време за сън.

Козирози , колкото и през днешния ден да се разочаровате от работната атмосфера – от сътрудниците и началниците – не бързайте да напускате. Бъдете снизходителни – всеки има неприятни дни и може да е кисел и ядосан, без забележима причина.

Водолеи , през днешния ден ще имате триумф, в случай че инвестирате в образования и професионални квалификации. Превърнете самоусъвършенстването си в норма на живот.

Риби , през днешния ден ви следва да се захванете с нова, доста виновна бизнес задача. От една страна това ще ви радва,а, от друга ще ви плаши. Фокусирайте се въру задачата, в противоположен случай рискувате да не постигнете нищо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР