Слънцето преминава в знак Овен и започва пролетното равноденствие в

...
Слънцето преминава в знак Овен и започва пролетното равноденствие в
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към тайните знаци, които изпраща съдбата

Слънцето минава в символ Овен и стартира пролетното равноденствие в 05:51ч.

Марс в съвпад с Юпитер – Този аспект подтиква амбициозността, предприемчивостта, способства за ефикасни дейности в бизнеса.

Луната след 11:00ч до 14:35ч на идващия ден ще се движи на луфт. Не предприемайте нищо значимо.

Луната е в символ Водолей до 14:35ч на 21 март

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Доминиращ 26 лунен ден от 04:58ч на 20 март до 05:31ч на 21 март

Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Хубаво е първият човек, който срещнете през днешния ден, в случай че е с цялостна чанта. Може да считате, че вървите по верен път. В този ден биваме подложени на изпит от Висшите сили за степента ни на нарцисизъм. Ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит.

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Много сила отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете. При разногласия не се стига до положителни резултати.

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка.

Днес не предприемайте и не започвайте нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените пространства.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Диета - Строго е неразрешено месо, риба, яйца, морски блага и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

6 безоблачен ден – Време за подсилване на връзките сред близки хора, да си оказват помощ взаимно. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: направете комплимент, кажете им добра дума, окуражете ги, подарете цвете. Нужно е да се отпуснете. Препоръчва се повече релакс и отмора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР