Слънцето огря и любовния живот на Гуинет Полтроу. Холивудската звезда

...
Слънцето огря и любовния живот на Гуинет Полтроу. Холивудската звезда
Коментари Харесай

Още една голяма звезда стяга тежка сватба

Слънцето огря и любовния живот на Гуинет Полтроу. Холивудската звезда се приготвя да се омъжи за годеника си, продуцентът и сценарист - Брад Фалчък, написа tialoto.
Сватбата се чака да е в края на лятото и ще е в първокласното имение на актрисата в Лонг Айлънд.
" Гуинет и Брад ще минат под венчило в края на лятото, евентуално след Деня на труда, който в Съединени американски щати се отбелязва през първия понеделник на септември ", споделя неназован източник от обкръжението на двойката, представен от Пейдж сикс на " Ню Йорк пост ".
45-годишната Полтроу и 47-годишният й фаворит към този момент един път бяха объркали публичното мнение, откакто през април двамата проведоха грандиозно празненство. На събитието бяха поканени доста звезди и медиите помислиха, че става въпрос за тяхна загадка женитба. Оказа се, че това не е по този начин.
Наскоро Гуинет Полтроу призна, че няма да взе участие интензивно в планирането на личната си женитба, защото е прекомерно заета.
Преди Фалчък, звездата от " Влюбеният Шекспир " бе брачна половинка на фронтмена на английската група " Колдплей ", Крис Мартин, от който има две деца.
Фалчък също ще се ожени за повторно. Преди Полтроу той бе със Сузан Фалчък и също има две деца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР