Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което

Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което ...

Не започвайте нищо ново, не подписвайте договори или важни документи!.


Слънцето е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран, което ще продължи до 18 април.

Слънцето показва нашата жизнена сила и когато е поразено, това означава, че в този период има много малко енергия и малко ентусиазъм за началото на някои действия. Сега е важно да бъдем възможно най-спокойни, а не да претоварваме нервната система твърде много, да не натрупваме стрес, да не предприемаме импулсивни и безразсъдни действия.

Тези дни не се напрягайте физически, особено ако имате проблеми с кръвоносните съдове и сърцето. Опасно е да бъдете нервни и много притеснени. Още един повод за почивка и лечение на здравето. Ако през този период ви бъде трудно да се движите много и да водите по-активен начин на живот, не бива да ви измъчва съвестта!

На този ден отложете началото на всички дела, свързани с Меркурий: подписването и оформянето на важни документи, важни консултации и преговори, пътуване с транспорта и т.н. Луната преминава в знака Овен и ще бъде наранена от Сатурн. Сега е важно да не се поддавате твърде много на вашите импулсивни желания. Отложете големите покупки! Можете да купувате само най-необходимото. Не се препоръчва покупката на недвижим имот и земя.

Луната е в знак Овен от 06:27ч до 11:52ч на 16 април. Силата на Овена прави човек нетърпелив, понякога си мислим, че най-естественият способ на съществуване в това време е да си бием главата в стената. Човек в тези дни не търпи наличието на невидими окови. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

28 лунен ден започва от 06:16ч и продължава до 06:46ч на следващия ден. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всички духовни търсения са успешни, защото сам Бог благославя подобни деяния. Носи успех в делата, пътешествията са удачни. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Праведника ще го настигне благото, а грешника - възмездието. В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне.

Днес в душата на човека цари хармония, която в никакъв случай не трябва да бъде нарушена от негативни мисли и действия. Много добре, ако можете да прекарате този ден сред природата. Комуникацията с външния свят сега е много силна, затова е строго забранено да се секат дървета, да се късат цветя и да се замърсява околната среда! Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото. Не забавяйте темпа и не се отпускайте.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен., а не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Бизнес – По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстригване - Не е подходящо за подстригване, може да има негативни последствия за вашето здраве. Може да се снижи вашата активност. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Източник: novini.bg