Слънце тригон Уран Период на неочакваните неща и изненадите, както

...
Слънце тригон Уран Период на неочакваните неща и изненадите, както
Коментари Харесай

Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно



Слънце тригон Уран Период на непредвидените неща и изненадите, както в персонален, по този начин и в публичен проект. Може доста събития да ни дойдат като гръм от ясно небе. Уран не работи елегантно, когато смяната е наложителна. Отиват си едни структури, с цел да дойдат нови, по-прогресивни. Аспекта носи рестарт на духовното обновяване, готовност на духовните сили и сили. Освобождаване на големи вътрешни сили и запаси. Носи прогресивни хрумвания и ентусиазъм. Благоприятно е за различните лекувания. Скрити качества и гении ще се изявят при доста хора. Не се учудвайте, в случай че извършите нещо извънредно или пък другите. Да не се претрупва мозъка никога. Ненадейни срещи и запознанства, само че връзките ще бъдат краткотрайни ….. в множеството случаи.

Луната е в символ Стрелец от 03:08ч. Обикновено по това време хората са по-философски настроени и се стремят да демонстрират своята подготвеност. Всеки се стреми да убеди другия в нещо. Денят се характеризира с прочувствена непоклатимост. Подходящ миг снахите да поддържат връзка със свекървите си. Има огромен късмет да реализират единодушие, само че там, където има безконечни спорове или липсва любов, нищо няма да помогне. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система.

28 лунен ден стартира в 05:48 и продължава целия ден - Един от най-благоприятните дни на лунния месец. Има хармонична, чиста и светла сила. Не бива да се нарушава тази естетика с груби думи и дейности. Препоръчва се да контролирате своите страсти, да имате в главата си положителни мисли и планове. Добре е да бъдете в приповдигнато въодушевление. Ако човек е тъмен и неприветлив, може да си навлече неприятности или рисково заболяване. През първата половина на деня не се предлага да се напрягате. Възможно е настроенията ви да са променливи. През втората половина на деня възприятията утихват и в душата стартира да царува успокоение. Бъдете поредни, внимателни и наблюдателни. Днес каквото подхванете, всичко ще ви се удава. Всички каузи и инициативи, които са с благи планове ще бъдат сполучливи.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не би трябвало да се убиват и инсекти. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване, да вземем за пример да посадите цветя.

Днес е ден, в който можете да постигнете ново духовно ниво. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре е за практики като медитацията. Уязвими са органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред тв приемника или да четете книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте мозъка, очите, следете за покачване на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отхвърля сила.

Любов и другарство – Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а де се основава на усеща. На прелюдията е належащо да отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. Не се предлага да експериментирате с нови пози и нови места за обич, както и прояви на неучтивост и равнодушие. Идеален ден за зачатие на дете.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.

28-ти лунен ден – знак: Лотос - Родените в 28-ми лунен ден, могат да бъдат както високо интелигентни хора, по този начин и циници без всевъзможни правила. Като цяло те осветяват пътя на другите, оказват им поддръжка, въодушевяват ги. Имат дарба да възнамеряват добре нещата. Това им разрешава да реализират триумф в професионалната сфера. Освен това имат прелестна вътрешен глас и умеят да плануват бъдещето. Имат огромно съзнание. През целия си живот се пробват да стигнат до първопричините на събитията. Някои от тях живеят живот без никакви привързаности и страсти, а други израстват като самоотвержени алтруисти, към които се протягат другите хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР