Слънце, плаж, жени по бански – сезонът на сладките удоволствия

...
Слънце, плаж, жени по бански – сезонът на сладките удоволствия
Коментари Харесай

Устата възпя в рими страстта си към Анелия

Слънце, плаж, дами по бански – сезонът на сладките удоволствия и дребните провинения е тук! На горещи пристрастености се любува и хип-хоп звездата Устата, който нападна позакъснялото лято с нов шлагер, обещаващ да нажежи нощния живот. А песента и клипът към нея идват тъкмо в точния момент, с цел да подсладят месец август!

Компания във видеото към „ Давам се целия “ му вършат знойни хубавици с ванилов и какаов загар, които впиват сочни устни в изкусителни... бисквитки. Под звуците на съвременни латино ритми секси хубавици кършат тела, а същински здрави батки заменят овесените ядки с по-греховно сладки удоволствия. Също като Устата, който с лека ръка „ сменя Софка с опаковка „ Анелия “.

На празненството идва и една същинска бургаска емблема – морякът, прочут от опаковката на обичаните на генерации бисквити „ Анелия “. Видеото към песента е дело на топ режисьора и оператор Николай Скерлев, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е писан от Иван Динев – Устата.

“Давам се целия “ към този момент може да бъде забелязан в oфициалния канал на музикална компания “Пайнер “ в YouTube – PlanetaOfficial https://www.youtube.com/watch?v=vFXm6ZRrVL0, както и в ефира на телевизия “Планета “ и “Планета HD”.

Бисквити „ Анелия “ вършат дните ни по-сладки повече от 30 години. Тази година, в серията на една от най-обичаните марки на бургаския производител на захарни произведения „ Победа “ АД влизат два нови продукта - сандвич бисквити " Анелия " с крем ванилия и с крем кафе. На тях не съумя да устои даже Устата, а Вие ще можете ли?



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР