Слънчевото затъмнение през 2024 г. ще хвърли сянка върху голяма

...
Слънчевото затъмнение през 2024 г. ще хвърли сянка върху голяма
Коментари Харесай

Предупреждение за безопасност при слънчево затъмнение, тъй като на шофьорите се казва какво да не правят по време на рядко небесно събитие

Слънчевото затъмнение през 2024 година ще хвърли сянка върху огромна част от Съединените щати в понеделник и водачите са предизвестени да вземат защитни ограничения, с цел да се защитят и други, до момента в който сте в придвижване.

Затъмнението ще стартира в Тексас в 13.27 ч. CDT и ще приключи в Мейн в 15.35 ч. EDT, макар че точното време зависи от местоположението ви по пътя му. Добре знае се, че американците би трябвало да носят сертифицирани очила за затъмнение, когато гледат непосредствено към затъмнението. Милиони хора живеят по пътя на цялостното затъмнение и милиони други са подготвени да се стекат в региона, с цел да зърнат рядкото събитие.

Освен че се чудите дали е безвредно да гледате затъмнението, мнозина евентуално ще се чудят дали можете да шофирате по това време. Ако възнамерявате да сте на път по време на явлението, може да се наложи да се борите освен с трафика, само че и с обезпечаването на сигурността си.

Прочетете повече: Слънчево затъмнение 2024: Всички райони, обявяващи изключително полож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР