Слънчевото затъмнение от 2 юли в Рак може да ви

...
Слънчевото затъмнение от 2 юли в Рак може да ви
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: ОВЕН

Слънчевото затъмнение от 2 юли в Рак може да ви накара да преосмислите виталното си състояние, Овен. Мислили ли сте да излезете от града или, вероятно, да отидете някъде по-градски? Подгответе се, като прегледате вашия контракт за наем или ипотека, и се консултирайте със съквартиранти и сътрудници, преди да вземете дефинитивно решение.

Щастливият Юпитер ще прекара по-голямата част от 2019 година във вашия девети дом на агресия. Използвайте всяка опция, с цел да разширите хоризонтите си. Особено Юпитер ви дава шанс за интернационалните пътувания, в случай че предпочитате да учите посредством нови прекарвания. Ако разширявате мозъка си по-близо до дома ви, това е по-привлекателно за вас, помислете за опциите си за висше обучение. Така или другояче, инвестирайте в себе си - ще откриете благоприятни условия за напредък през цялата година.

Меркурий, вашият планетен държател на здравето и работата, ще претърпи три ретрограда през тази година. Вместо да се занимавате с това, което не би трябвало да вършиме през тези интервали, прекарвайте време в търсене на неща, които сте изгубили, свързвайки се със остарели другари, и проверявайте двойно работата си. Нептун, планетата на фантазиите, ще населява 12-тия ви дом на духовността и несъзнателните мисли през цялата година - не забравяйте да слушате вътрешната си същина.

КАРИЕРА

Тази година Сатурн и Плутон, планетата на промяна, ще си сътрудничат във вашия 10-ти дом на кариера, а шансът на Юпитер ще се причисли към тях при започване на декември. Смятаме, че това трио е пословичният джетап, прикован към гърба ви. Плюс това, Венера, вашата планета на финансите, се движи напред през цялата година! Когато за пръв път получите огромна заплата, мъчно е да избегнете преразход - не позволявайте на шансът да ви защищити от икономисване, Овен.

Уран, планетата на смяната, ще се реалокира от вашия знак на 6 март в Телец, където ще остане за идващите седем години. Знакът на Телец дефинира приходите и работата - опцията да достигнеш цялостния си капацитет е на път. Съпротивлявайте се на желанието да харчите повече, където и да отидете, пестете деликатно и създайте ярко бъдеще за себе си.

ЛЮБОВ

Тази година Венера ще премине цяла обиколка към Колелото на Зодиака. Ако сте сами, установяването може да не е приоритет. Ако сте във връзка, може да се почувствате нефокусирани, като че ли сте на неравна земя. Тези нестабилни усеща могат да се разсеят на 7 март, когато Уран, планетата на смяната, се реалокира в Телец през идващите седем години. Любовният ви живот може да откри повече баланс по-късно.

Обвързаният Овен да означи 20 март и 19 април в календарите си. Тези цялостни луни се срещат в дипломатическия знак Везни, напомняйки ви за значимостта на " даването и приемането ". Любовта не би трябвало да бъде непрекъсната тръпка, Овен - търсете разтуха и непоклатимост, в случай че желаете смислена връзка. Ако сте сингъл през юли, прегърнете вътрешното си успокоение, когато информационната планета Меркурий влезе в Лъв. Време е да се покажете!

Само не забравяйте, че планетата делегат ще бъде във втория си назадничав на 7-ми - нещата може да се изгубят в превода. Отърсете се от неправилните връзки и се насладете на слънцето!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР