Слънчево време ще преобладава днес, а температурите ще са почти

...
Слънчево време ще преобладава днес, а температурите ще са почти
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, но може и да превали

Слънчево време ще доминира през днешния ден, а температурите ще са съвсем летни. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан западен вятър, в Източна България – от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред 7 и 12 градуса, а оптималните сред 22 и 27 градуса.

Над планините облачността ще е раздрана. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност ще има превалявания от дъжд, тук-там съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – към 15 градуса, а на 2000 метра – към 8 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно по южното крайбрежие ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максимални температури сред 17 и 22 градуса. Температурата на морската вода ще е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 1 май слънцето ще изгрее в 06:22 часа и ще залезе в 20:26 часа. Продължителността на деня е 14:04 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР