Слънчево време, с временни увеличения на облачността, по-значителни над Източна

...
Слънчево време, с временни увеличения на облачността, по-значителни над Източна
Коментари Харесай

Слънчево из цялата страна днес

Слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Източна България, ще има в съботния ден. В следобедните часове - и над планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали кратковременно. Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. На места, основно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северен вятър, който след обяд ще отслабне. Максимални температури – от 27° до 30°. Температурата на морската вода е от 23° до 25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд, когато единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 22°, на 2000 метра – към 15°.

В неделя ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Източна България, а в следобедните часове - и в планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Температурите ще се покачат още и оптималните ще бъдат сред 30° и 35°.

През първата половина от идната седмица още веднъж на доста места в страната ще вали дъжд, съпроводен и от гръмотевични стихии. Има условия за краткотрайно интензивни феномени и обилни по количество превалявания. Възможни са и градушки. Температурите ще се намалят и ще се откри хладно за интервала време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР