Слънчево ще бъде и днес, на места с краткотрайни сутрешни

...
Слънчево ще бъде и днес, на места с краткотрайни сутрешни
Коментари Харесай

Слънчево време през почивните дни

Слънчево ще бъде и през днешния ден, тук-там с краткотрайни утринни мъгли.


След температури рано сутринта от 3° в крайните северозападни региони до 13° градуса по Черноморското ни крайбрежие, в София – към 5°, следобяд ни чакат оптимални стойности в интервала от 21° до 26°. Ще духа слаб, в Северна и Източна България - сдържан западен вятър.

В края на деня облачността над северозападните региони от страната ще се усили и през нощта тук-там там ще превали.

Ветровито ще бъде през днешния ден и в планините, с краткотрайно мощен, също западен вятър. Слънчево време и там с оптимални температури по най-високите върхове към 6°.

В петък ще има променлива, над Североизточна България и Рило-Родопската област - по-често забележителна облачност. На места, основно там ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен, по-късно денем в Източна България - североизточен вятър. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 18° и 23°.

Привечер облачността над по-голямата част от страната ще намалее. През почивните дни и при започване на идната седмица ще бъде най-вече слънчево, само че заран тук-там ще има ниска облачност, с по-голяма възможност над Източна България. Вятърът ще отслабне, а оптималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР