Слънчево и топло за сезона ще бъде времето през новата

...
Слънчево и топло за сезона ще бъде времето през новата
Коментари Харесай

Слънце и положителни температури през новата седмица

Слънчево и топло за сезона ще бъде времето през новата седмица, демонстрира прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес над Северна и Източна България ще има ниска слоеста облачност. След обяд в западната половина от страната ще бъде най-вече слънчево, до момента в който на изток облачността към момента ще е забележителна, без превалявания. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – сдържан северен вятър. Максималните температури в множеството места ще са сред 0° и 5°, за Русенско – към 5 градуса.

Във вторник и сряда ще доминира слънчево време. Вятърът ще е от запад-северозапад, слаб, основно в Дунавската низина и по Черноморието до сдържан, по-късно през втория ден ще стартира да се усилва. Минималните температури ще са до минус 5°, минус 7°. Дневните ще се покачат доста, само че за малко. В сряда оптималните ще доближат тук-там до 12°-14°, само че по-късно денем с увеличаване на северозападния вятър ще стартира бързо захлаждане. Облачността краткотрайно ще се усили, в четвъртък ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще бъде прохладно и относително студено – минималните температури ще се покачат, оптималните ще се намалят. В петък вятърът ще отслабне, до вечерта ще се смени с югозападен. Ще доминира слънчево време. През почивните дни стоплянето ще продължи. От запад ще се появи раздрана висока облачност, в неделя ще бъде към този момент забележителна, висока и междинна. Вероятността за валежи е доста дребна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР