Слънчевите очила са неизменна част от гардероба ни през лятото,

...
Слънчевите очила са неизменна част от гардероба ни през лятото,
Коментари Харесай

Кога Кейт може да е със слънчеви очила и кога - не

Слънчевите очила са неизменима част от дрешника ни през лятото, а и освен. Те са въпрос на комфорт, предотвратяване на очите, само че и прибавяне на щипка изискан към визията ни. Ако сме член на английското кралско семейство обаче, би трябвало да следваме строги правила за носенето им.
 Кейт Мидълтън и коктейлите й
Какво пие Кейт Мидълтън, когато се забавлява

И принцесата на Уелс е човек

Последно видяхме Кейт Мидълтън и щерка ѝ - принцеса Шарлот, на трибуните на тенис шампионата Уимбълдън със слънчеви очила. От цялото тенис събитие това е единственото място, където те имат право да са с тях.

При появяването си на корта, както и при срещите с формалните лица на шампионата, помощния личен състав, момчетата и девойките, които подават топките, както и със самите тенисисти, принцесата на Уелс е без очилата си.
 Снимка 630463

Експертът по етикет Майка Майер, създател на книгата Modern Etiquette Made Easy, коментира пред People главните правила, които членовете на кралското семейство съблюдават. Тя споделя, че слънчевите очила са разрешени по време на спортни събития навън, както и когато климатът и околната среда го разрешава, да вземем за пример формалното посещаване на Уилям и Кейт в Карибския район.
 Снимка 630465

Щом обаче се окажат на закрито, членовете на кралското семейство би трябвало да смъкват очилата. " Слънчевите очила не разрешават пряк контакт с очите на събеседника, което е преграда по време на връзката. Когато ги свалим, това е знак за уважителност и почитание към индивида против нас ", споделя Майер.
 Снимка 630464

Всъщност тези правила са еднообразно годни и за всеки елементарен човек, който желае да прояви почитание към събеседниците си. Майер добавя, че когато не ги носим, мястото на слънчевите очила е в калъфчето и чантата. Не на главата, в джоба, закачени на блузата или на масата, на която седим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР