Слънчев панел, вендинг машини, сянка и чистота на спирка в

...
Слънчев панел, вендинг машини, сянка и чистота на спирка в
Коментари Харесай

Селска спирка шашна мрежата. Възможно ли е в България? СНИМКА

Слънчев панел, вендинг машини, сянка и непорочност на спирка в село. Не, не става въпрос за локация в Швейцария, а за китно кътче на път в красивите Родопи, което озадачи и зарадва доста хора.

Снимка на спирката е споделена от Красимира Славова във Фейсбук, а позитивните реакции и мнения не закъсняват. " Така се работи за хората ", прибавя авторката на обявата. Става въпрос за оборудване, намиращо се край село Равнища, община Мадан.

Много хора са сюрпризирани от това, че обектът е поддържан толкоз добре. Но за други изненада няма - когато предпочитание има, всичко друго са оправдания.

Вижте поста на Красимира Славова:

" Спирка. Автобусна. Извън едно селце. Красива уютна, комфортна. Направена с мисъл за хората. Кафе машина, до нея може и солети, вафли, кроасани да си вземете. Има кошче и няма една хартия извън. А за неободимия ток - безоблачен панел. Това е. Така се работи за хората. Всичко друго са оправдания на бездействие и безхаберие. Но пък от заплатите си не се отхвърлят, наглеят.
ПС: Селото е в България - да не си помислите те, че е другаде:) Село Равнища! Може, може! "

Коментиращите са прелестно сюрпризирани от спирката. И още по какъв начин. Ежедневно ставаме очевидци на тревясали улици, претъпкани кошове и разпилени на всички места отпадъци - даже и измежду природата.

Някои жители приветстват направеното, само че при други скептицизмът надвива. Те считат, че красивата спирка бързо може да стане жертва на вандали. Вижте мненията на хората:

" Красиво и комфортно! Голямо БРАВО за хората които са го създали и за тези които го опазват в този тип ", написа Стефка Юрукова

" Всичко може само че безхаберието е огромно ", прибавя Мариана Динкова.

" В случая е съчетано улеснение с комерсиална активност. Което е доста добра концепция... Все отново надали има табела " Спирката се употребява единствено при консумация ", " ] счита Христо Ашламинатора.

" Да не повярваш! Рано е да се радваме! Ще се откри някой или някои да я направи " по българска ". Много изроди има,на които всичко им пречи. Дано да оцелее! ", разяснява Стоянка Кирчева.

" Не може да бъде? Такова нещо в България няма! ", чуди се Милко Попов.

Надяваме се въпросната спирка дълго време да радва локалните поданици и туристите, пристигнали, с цел да се насладят на хубостта на планината.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР