Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие Международна

...
Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие Международна
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова ще открие Международна конференция за устойчиви инвестиции в туризма в Слънчев бряг

Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие Международна конференция за устойчиви вложения в туризма на 31 май в к.к. Слънчев бряг. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма . За събитието е поканен Талеб Рифай, общоприет секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации в интервала 2009-2017 година
Около 300 делегати от страната и чужбина – водещи хотелски вериги, капиталови фондове, международни туроператори, основани в над 35 страни, ще се включат във форума. Гости на събитието се чака да са министърът на туризма и занаятите на Алжир Абделкадер Бенмесауд, министърът на външната търговия и икономическите връзки на Босна и Херцеговина Мирко Шарович, министърът на туризма на Египет доктор Рания Ал-Машат, генералният секретар на Организацията за черноморско икономическо съдействие Майкъл Христидес, водещи представители на туристическата и сродните ѝ промишлености от разнообразни страни.
Сред присъстващите ще бъде и кметът на Община Бургас Димитър Николов.
В събитието ще вземат участие също ръководители на българския бизнес и туристическия отрасъл. Ще дойдат и представители на огромни туроператори като „ Томас Кук “ и ТУИ, на интернационалните хотелски вериги като „ Мариот “, специалисти от компании, вложители и неправителствени организации. В конференцията ще се включат и кметове на черноморски общини, експерти от локалните институции и държавната администрация.
Събитието ще се състои на 31 май от 9.30 часа в хотел РИУ Хелиос Парадайс в к. к. Слънчев бряг (Hotel Riu Helios Paradise 8240 Слънчев бряг, по основния път за Свети Влас). Там е очакван и брифинг в 9.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР