Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова разговаря с министъра

...
Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова разговаря с министъра
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова проведе работна среща с министъра на туризма и занаятите на Алжир

Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова беседва с министъра на туризма и занаятите на Алжир Абделкадер Бенмесауд. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . Двамата разискаха бъдещи взаимни начинания в границите на Международната конференция за устойчиви вложения в туризма в Слънчев бряг, както и подписването на Меморандум за съдействие в региона на туризма сред двете страни.
Министър Ангелкова съобщи, че при предпочитание от страна на алжирски вложители да влагат в България Министерството на туризма ще окаже цялостно подпомагане.
Тя добави, че вложенията в туризма способстват за дълготрайното и стабилно повишаване на бранша в народен проект, както и за привличането на повече гости от далечни пазари към България и Стария континент.
От своя страна господин Бенмесауд поздрави министър Ангелкова за триумфа на интернационалния конгрес в най-големия български курорт и разясни, че е впечатлен от напредъка на България в стопанската система и туризма. Той добави, че страната ни има позитивно развиване в качеството на туристическите услуги и СПА туризма.
Министърът на туризма и занаятите на Алжир сподели още, че страната му разполага с огромен брой интернационалните летища, което безспорно дава опция на алжирските туристи да се срещнат с хубостите на България и назад.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР