Слънчев бряг бе домакин на 43-тата гала вечер от поредицата

...
Слънчев бряг бе домакин на 43-тата гала вечер от поредицата
Коментари Харесай

MAX FIGHT 43 предложи страхотно шоу

Слънчев бряг бе хазаин на 43-тата церемония вечер от поредицата „ Максфайт”, която през последните години показва на почитателите смесена файт карта с разнообразни бойни стилове. Стотици станаха очевидци на девет срещи във формати ММА, К1 и професионален бокс.

Сред гостите на грандиозния военен театър и този път бе олимпийският първенец, медалист от три олимпиади Армен Назарян, международният първенец по бокс от Милано 2009-та година и троент първенец на европейския съюз Детелин Далаклиев, международните първенци по бойно самбо Росен и Румен Димитрови, някогашният футболен национал Даниел Боримиров както и ръководителят на българската федерация по бокс и член на олимпийския комитет господин Красимир Инински и Председателят на Българската конфедерация по кикбокс и муай-тай господин Галин Димов.

За постигнатите върхове в международния кикбокс и историческата победа в в “Glory” специфичен плакет от българската конфедерация по кикбокс и муай-тай получи Стоян Копривленски. Боецът получи и грамота от „ Максфайт” и чек за 10 хиляди лв. от частен спонсор. Световният ни и четирикратен европейски първенец по муай-тай при дилетантите има общо 11 победи на професионалния кръг - четири от които в „ Глори”. В своята професионална кариера той записа и две запаметяващи се участия на кръга на “Maxfight “, а към сегашния миг е единствения българин подписал контракт с „ Глори “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР