Сламената шапка във всичките й форми – с малки или

...
Сламената шапка във всичките й форми – с малки или
Коментари Харесай

Ах, тези любими сламени шапки!

Сламената шапка във всичките й форми – с дребни или огромни периферии, с шалове или с надписи, се настанява в ни още преди да сме пристъпили на плажа и не се разделяме с нея много по-късно. Тя е онази лятна обич, която от време на време е неуместна, не се вписва в цялостната картинка, само че без която не можем в горещите дни под слънцето на обичаните си места.
               

Носим я на плажа, с цел да крием косата и лицето си, когато се съюзява с обичания ни бански, с цел да ни накара да пристъпваме по брега на морето с убеденост, даже и в случай че не сме свалили обещаните на себе си няколко кг. Разхождаме я тази лятна обич и из сантиментални места като Рим, Флоренция, Париж, Капри или Санторини или най-малко си представяме, че го вършим, облечени в красива бяла, въпреки и да се разхождаме в личния си град. Особено, в случай че през уикенда сме възнамерявали пикник в парка с обичаните си девойки, когато кокетно трансформираме няколко чаши вино и малко плодове в това чувство за dolce vita. Нищо, че не сме в Италия.
               

Преобразява ни шапката, преобразява и всеки един – толкоз характерност има в този аксесоар. Дори да сме облечени в семпла черна рокля и може би тъкмо тогава, тя се откроява най-ярко. Затова е толкоз мощна и любовта ни към нея. Понякога мъчно намираме точния модел, само че сме сигурни, че когато го намерим, няма да го пускаме... или най-малко до момента в който не пристигна идващото лято. А с цел да я създадем още по-бляскава, прибавяме чифт красиви обеци от.
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР