Сладко от люти чушки „Родна стряха“, шунка Clean Label и

...
Сладко от люти чушки „Родна стряха“, шунка Clean Label и
Коментари Харесай

LIDL грабна отличието Продукт на годината в три категории на престижния конкурс

Сладко от люти чушки „ Родна стряха “, шунка Clean Label и био плодова закуска Lupilu са изборът на потребителите в категории „ Сладка “, „ Шунка “ и „ Детски храни “
Три продукта от портфолиото на Lidl събраха най-голям резултат в национално представителния потребителски избор и бяха отличени за „ Продукт на годината “ в три категории на влиятелния конкурс. Сладко от люти чушки „ Родна стряха “, шунка Clean Label и био плодова закуска Lupilu са изборът на потребителите надлежно в категории „ Сладка “, „ Шунка “ и „ Детски храни “.
Престижните интернационалните награди за нововъведения в потребителския бранш „ Продукт на годината “ се организират за трети следващ път у нас. Световният конкурс се организира годишно в над 40 страни за да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им.
Победителите в обособените категории се излъчват от потребителите вследствие на без значение национално представително изследване, осъществено от авторитетна изследователска организация. За България изследването бе извършено от Nielsen Bulgaria измежду 2000 респонденти, следвайки интернационалната методология на програмата. Потребителите избираха измежду десетки нови артикули и услуги, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца, позиционирани в 25 категории. От всяка категория бе излъчен единствено по един победител, събрал най-вече гласове в самостоятелния потребителски избор.
Отличените артикули от портфолиото на Lidl се отличават с изключение на с иновативност, само че и с присъщото за веригата оптимално съответствие качество-цена, което в допълнение способства за налагането им като обичани продукти на потребителите. Лидл България е първата верига, която през ноември 2016 вкара изцяло новата серия Clean label, която включва месни артикули с високо наличие на месо от над 95%, без добавени консерванти, овкусители, оцветители, глутен или лактоза. Отличената в състезанието шунка Clean Label, както и останалите артикули от серията се вършат по новаторска технология, при която изкуствените добавки се заместват с натурални такива и се употребяват естествени консерванти.
Сладкото с люти чушки e първото по рода си в модерната търговия и е един от спечелилите в състезанието „ Съхрани родния усет “, извършен от Лидл България в края на 2017 година Сладкото е създадено по фамилната рецепта на Диляна Георгиева от Бургас. С новаторската си композиция сред люто и сладко, то има мек и уравновесен усет, съвършен в допълнение към свинско и телешко месо.
Био плодовата закуска е част от продуктовата линия на Lidl за бебета и дребни деца Lupilu. Продуктът съдържа само пастьоризирано плодово пюре от био плодове. Подходящо е за деца от 5 месеца и е без добавена захар (само с естествени захари). Опаковката е задоволителна за едно хранене, комфортна за потребление по време на разходка или при пътешестване.
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 30 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 95 магазина в 47 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР