Сладка баница с модерен прочит донесе голямата награда на Станислав

...
Сладка баница с модерен прочит донесе голямата награда на Станислав
Коментари Харесай

Станислав e новият MasterChef на България

Сладка баница с съвременен прочит донесе огромната премия на Станислав Райчев на финала на MasterChef. След оспорвана борба сред пожарникаря и юристката Цветомира Ванчева, която остана на една щипка сол разстояние от заветното първо място, десертът се оказа решителен.

Станислав, който ще остане в историята на кулинарната конкуренция с докачливи изрази като „ А, не бе, вафла! “, сграбчи чека за 100 000 лева и си обезпечи образование в Le Cordon Bleu в Лондон. Наградата му връчи персонално началник Емил Минев, който ще му преподава в влиятелния институт.

„ Превъртях играта. Най-големия съм! “, бяха първите думи на Райчев.

Победата на 32-годишния бургазлия бе заслужена, само че сложна. Последната борба в настоящия сезон на предаването започва с тримата финалисти, които трябваше да впечатлят журито с амюз буш. Юристът Николай Немигенчев не съумя да извърши поръчката си да остави на Лео Бианки и шефовете Андре Токев и Петър Михалчев „ дълготраен спомен с възвишен усет “ и отпадна.

Цвети се класира за решаващия дуел с азиатска, вегетарианска и месна хапка, подправени с изненадващо подобаващ сос от кайсии. Станислав насочи реверанс към журито, приготвяйки по една характерна хапка за Бианки, Токев и Михалчев – надлежно италианска, френска и азиатска.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР