Сладък е животът на българския рапър, който обикаля посред нощ

...
Сладък е животът на българския рапър, който обикаля посред нощ
Коментари Харесай

Криско уловен с чуждо, докато Цвети кара тежка бременност

Сладък е животът на българския рапър, който обикаля измежду нощ клубовете. Армия от изкусителки налазиха Криско.

Блондинки, брюнетки - хубавици от всички цветови нюанси заградиха артиста и не му дадоха да диша. А и той не се дърпаше доста от женското внимание и с ненаситност одобри да си потанцуват, а след това с няколко фотоси да се запишат в историята, че са създали следващата щура нощ.

„ Сериозно привързан мъж и бременната му другарка го чака у дома. Не са хубави тия неща ", цъкаха с език гости в нощното заведение. Немалко хора се подразниха от фриволното държание на рапъра, само че имаше и такива, които го оправдаха, че е актьор и влиза в облика на сваляч, писа „ България Днес “.

Но друго надали Криско може да промени - че участията му от ден на ден замязват на изявите на колежките му от чалга промишлеността. Салфетки се мятат и барабанчета се бият, до момента в който сякаш се лее рап. А песните се припяват тъкмо като чалга шлагери. Поддал се на страстите, и самият Криско се включва в тупкането с барабанчета и частите му замязват повече на кючеци, в сравнение с рап послания за тежкия живот на улицата.

Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско - Цвети. Бившата танцьорка и стюардеса след няколко месеца ще подари рапъра с първородна рожба. Първоначалните признаци на брюнетката са като на всяка бъдеще майка - виене на свят и гадене. Те не стопират месеци наред. Това кара Цвети да се посъветва с доктор. Той я успокоява, че няма нищо съществено и при всяка жена бременността протича по друг метод.

След като коремчето на Цвети набъбва, бебокът стартира да рита хубавичко. Бъдещото отроче на Криско предизвиква голяма болежка на обичаната му. „ Буйно е. Постоянно ме рита “, признава Цвети. Заради проблемите Криско краткотрайно беше прекратил участията си, само че в този момент още веднъж се завърна към клубната сцена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР