Слабият минал сезон на Алберто Морено изглежда забравен, след като

...
Слабият минал сезон на Алберто Морено изглежда забравен, след като
Коментари Харесай

Морено за Клоп: Взаимоотношенията ни бяха странни

Слабият минал сезон на Алберто Морено наподобява пропуснат, откакто 25-годишният футболист на Ливърпул още веднъж заигра мощно и даже заслужи повиквателна за националния отбор на Испания. Той разяснява държанието на мениджъра Юрген Клоп по отношение на него след идването на германеца на “Анфийлд” преди две години.

“Досега взаимоотношенията ни постоянно са били странни”, съобщи Морено пред Marca.

“Когато той дойде в Ливърпул, залагаше на мен във всеки мач - продължи бранителят. - След това обаче на старта на сезон 2016/17г. той престана да ме включва в състава и аз се позагубих. Джеймс Милнър - халф със мощен десен крайник, стартира да бъде желан на моята позиция вляво на отбраната и към този момент знаех, че обстановката не е добра. Нищо обаче не ми беше обяснено. Сега обаче е по-различно. Сега от време на време Клоп приказва с мен на испански. Той ми оказа помощ доста и това се вижда в представянето ми на терена. Може би започнах да обръщам повече внимание на дилемите си в отбрана.
Thoughts on Alberto Moreno's call up to the Spain squad? Does he deserve it? pic.twitter.com/zQsnwW1sB3
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) November 3, 2017 ”

Морено призна още, че през лятото напрежението върху него е било още по-голямо след привличането на съперник в лицето на Андрю Робъртсън от Хъл Сити. “Исках да остана в Ливърпул и да се боря за мястото си. Когато обаче взеха още един ляв бек, към този момент не имах вяра, че имам бъдеще в клуба. Клоп ми изясни, че няма по какъв начин да ми даде гаранции, че ще играя постоянно. Като цяло в Англия напрежението върху бранителите е огромно. Винаги упрекват теб даже грешката да не е била твоя”, сподели още някогашният играч на Севиля.

От началото на сезона в Премиършип Морено е записал 9 мача от 11 кръга.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР