Слабата представа на избирателите на Демократическата партия за икономиката може

...
Слабата представа на избирателите на Демократическата партия за икономиката може
Коментари Харесай

„Лоша поличба“ за Байдън, че повечето гласоподаватели на Демократическата партия са недоволни от икономиката: Доклад

Слабата визия на гласоподавателите на Демократическата партия за стопанската система може да бъде „ опасност “ за преизбирането на президента Байдън, Ню Йорк Докладът на Times е предизвестен.

Неотдавнашно изследване на Times и Siena College откри, че 62 % от гласоподавателите на Демократическата партия в шест бойни щата правят оценка стопанската система единствено като „ обективна “ или „ неприятна “. Това би трябвало да е „ неприятна прокоба “ за акцията на Байдън, защото някои акции за преизбиране са процъфтявали или са се провалили въз основа на възгледите на гласоподавателите за стопанската система, се споделя в отчета.

Нарастващата инфлация и високите лихвени проценти са имаше наклонност да удари най-тежко по-младите гласоподаватели на Байдън с по-ниски приходи и с по-голямо расово многообразие, написа Times. Няколко от тези гласоподаватели признаха, че са недоволни от метода, по който Байдън се оправя с стопанската система, само че считат, че той е единственият избор, който предотвратява новото пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР