Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са

...
Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са
Коментари Харесай

Андрей Слабаков, Десислава Атанасова и коалиция Димитрови откриват „Стани богат”

Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са двете двойки, които ще слагат началото на „ Стани богат ” през днешния ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Заклетият пушач Андрей Слабаков и министърът на опазването на здравето Десислава Атанасова ще възпламенят лулата на мира в името на благотворителна идея – програмата „ Стани първенец ” за деца, лишени от наставнически грижи, с изявен състезателен гений. Същото ще направи и вторият ексцентричен тандем, който ще седне на стола на благосъстоянието – Димитров – Димитрова, или професор Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова.

Макар радикално разнообразни и с противоположни позиции, четиримата въпреки всичко ще открият някои общи неща между тях. Ще разберем, че здравният министър също от време на време пуши, че и тя, и Андрей Слабаков имат котки и даже споделят общи позиции по въпроса за опиатите и възбраната за пушене за деца до 18 години. Освен че имат идентични семейства, професор Божидар Димитров и Златка Димитрова ще се окаже, че си наподобяват и по още нещо – и двамата са с необикновен сантимент към морето (тя е от Бургас, той от Созопол), а шефът на Националния исторически музей даже ще открие образна аналогия сред известната плеймейтка и племенницата му.

Въпроси за съставките на обичайна римска яхния, за първата плоча на Лили Иванова, за шегите в Тайланд и портрета на Мона Лиза са единствено част от провокациите, които чакат двата тандема.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР