Слаб мач. Изправихме се срещу качествен съперник, който нямаше какво

...
Слаб мач. Изправихме се срещу качествен съперник, който нямаше какво
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Слаб мач за Реал, може би сбърках състава

„ Слаб мач. Изправихме се против първокласен противник, който нямаше какво да губи. Моят тим игра по този начин, като че ли на играчите им висяха тежести на краката през цялото време. Трябваше да издържим, единственото значимо бе да стигнем до четвъртфиналите “, разгласи треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти след равенството с Лайпциг (1:1) в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига.


В първия мач мадридчани завоюваха с 1:0 и по този начин стигнаха до четвъртфиналите. Съперникът на Реал ще бъде избран на жребия, който ще се състои на 15 март.

" Играхме постепенно, не пресирахме задоволително. Може би сбърках състава, би трябвало да има и самооценка. Естествено, това ни накара да страдаме “, продължи италианският експерт.

Той разгласи, че не е обезпокоен по отношение на обвиняванията за укриване на 1 милион евро налози върху приходите от имиджови права, до момента в който е бил в клуба през 2014 и 2015 година

Испански прокурор изиска четири години и девет месеца затвор за Анчелоти.

" Това е остаряла история и не ме вълнува. Надявам се, че въпросът може да бъде решен скоро и съм спокоен. Единственият проблем, който имам, е, че тимът би трябвало да се показва по-добре ", сподели той пред репортерите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР