Скудоумието в парламента надделява!, написа в профила си във Фейсбук

...
Скудоумието в парламента надделява!, написа в профила си във Фейсбук
Коментари Харесай

Проф. Костов изригна срещу депутатите: Скудоумието в парламента надделява!

" Скудоумието в Народното събрание надвива! ", написа в профила си във Facebook известният български доктор пулмолог, професор Коста Костов.

" Депутатите, които би трябвало да дават образец за отговорно държание в обществото, не признават нуждата от зелен документ като изискване за безвредна работа. Очакват в допълнение мнение на специалисти...

На кои специалисти, приятели?

В Народното събрание няма специалисти, а единствено политици. А политиците не вземат експертни, а политически решения.

Другари депутати, какъв образец давате на децата и внуците си, които влизат на учебно заведение с отрицателен тест, т. е. със " зелен документ "?

Да не сте богоизбрани?

Или сте контролната група с неограничени права в научно изследване за господари и крепостни?

Ако вие не признавате нуждата от зелен документ, за какво вашият шеф би трябвало да се преценява с неговите ограничавания?

С какво сте по-различни от тези, които държат половината общество в незнание?

Ваш шеф сме ние, българските жители, които ката ден изпълняваме прецизно условията по противоепидемичните ограничения, а вие, изпратените в Народното събрание от нас, се държите като специфични издания на природата, които не изпускат метан, а розово масло.

Господа-другари, в случай че смяната ще стартира с занемаряване на отговорности и с придобиване на неограничени права, няма да ви бъде дълго ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР