Скуъртинг, женска еякулация, плискане - може да срещнете всякакви названия.

...
Скуъртинг, женска еякулация, плискане - може да срещнете всякакви названия.
Коментари Харесай

Способна ли сте на пръскащ оргазъм?

Скуъртинг, женска еякулация, плисване - може да срещнете всевъзможни названия. Мистерията към този тип женски оргазъм се дължи на това, че не всяка жена може да скуъртва - или най-малко не при идентични условия, написа Sexwell.

Някои дами съумяват сами, други разчитат на изключително умели и търпеливи сътрудници. Комфортът обаче наподобява е един от най-ключовите детайли, дружно с верния метод.

Всъщност, повода доста дами да не са стигнали до женска еякулация, е страхът от това да не се " изтърван " или неналичието на подобаваща атмосфера. Има разнообразни способи - солови и с сътрудник, с които можете да ревизирате дали вие можете да свършвате по този метод.

Скуъртването не е урина - когато човек е възбуден, без значение дали е мъж или жена, пикочопроводните пътища се затварят. Понякога обаче при оргазъм чувството може да е сходно, защото става въпрос за повече течност от нормалната влага, усилване на чувствителността в интимната област и " загуба на надзор " там, където сме привикнали да усещаме позиви за пишкане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР