Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Кои зодии са най-добри зад волана

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Зодии, които са най-хубави зад кормилото.

Този лист се основава единствено на слънчевите знаци. От най-голямо значение е Вашият асцендент. Погледнете цялостната си натална карта, с цел да видите какъв брой въздействие оказва всяка зодия според от своят асцендент върху качества и умения. Например, в случай че сте Близнаци, само че имате за асцендент Стрелец, евентуално не сте толкоз добър водач, колкото мислите. В случай че асцендента Ви е в Дева, тогава към този момент имаме пълнотата от умения като човек зад кормилото.

Слънчевият знак е единствено дребна част от цялостната астрологична карта, тъй че вашите качества зад кормилото може да варират. Така че не се тормозете, в случай че сте доста добър лидер на транспортно средство и не присъствате в този лист.

Астрологията може да бъде занимателен метод да разберете дали вашите шофьорски умения са положителни или не. Въз основа на вашия зодиакален знак можете да покажете доста за вашите личностни черти и да ги приложите в всекидневието си шофирайки. И по този начин, ето 4 зодиакални знаци, които са най-хубавите водачи съгласно астрологичните асоциации и конгреси.

Близнаци

Тази зодия извършва доста задания, когато става въпрос за шофиране. Близнаците могат да се ориентират в трафика сносно, в никакъв случай не се разочароват или губят спокойствието си, до момента в който карат. Те са търпеливи и нагаждащи се водачи. Имат и бърза реакция и деяние на пътя.

Дева

Девите са перфекционисти и внасят това си качество и в своите шофьорски качества. Те в никакъв случай няма да пропуснат пътен знак, постоянно ще натискат деликатно и умерено клаксона, ще дават мигач, преди да завият. Девите са извънредно отдадени, които в никакъв случай няма да нарушат нито едно предписание на пътя.

Козирог

Тази зодия е извънредно търпелива и бдителна, когато става въпрос за шофиране. Козирозите могат да се оправят с трафика сносно, да се движат през тесни пътища и в никакъв случай не са склонни да надвишават скоростта. Ще откриете, че Козирозите постоянно карат с ограничаването на скоростта и не я надвишават.

Лъв

Лъвовете са родени владетели и те излъчват тази горделивост и по пътя. Те обичат да карат и се радват на дългите пътувания. Лъвовете са търпеливи и целят да създадат пътуването вълнуващо и занимателно, като в същото време не не помнят никакви правила за шофиране. Те са изключително внимателни, защото си слагат за цел да избегнат възможни злополуки или причина за пътно транспортно произшествие.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен психолог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР