Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Заиграването със злите духове е по-опасна от наркотиците

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Заиграването със злите духове е по-опасна от опиатите.

Това, което търсят Джиновете /Духовете/, е нашата сила, която е доста по-мека и топла, в сравнение с тяхната. Тяхното наличие е „ събитие “, което се случва по време на наши мощни страсти. Както знаем страстите излъчват сила. Джиновете дават отговор на 100% на това, което сме ние и което демонстрираме като вътрешно положение.

Джинът следва да има предпочитание да го направи. Когато се загатва, че джиновете могат да одобряват физическа форма, това значи толкоз физическа, колкото е физическата форма при хората. Духовете не обладават, с цел да реализиран някаква си форма човешка, те просто го вършат. Често се случва джиновете сами да се " материализират " и да се движат измежду хора, даже и в градска среда.

В такива случаи са мъчно разпознаваеми. Тяхното държание е сходно с това на хората, само че стоят безусловно неподвижно на едно място и от време на време са несъответстващо облечени по отношение на дадената страна и просвета. Разбира се, има доста на брой хора, които се държат по този начин. Затова, с цел да ги разграничи, човек би трябвало да има задоволително добър нюх към силата на джиновете.

Според антични апокрифи, времето за джиновете не тече както за нас - хората (линейно време), тяхното време се мери с това на пространственото време. Джиновете са съществували доста преди нашата Земя и ще съществуват доста откакто тя стане негодна за живот (останки от нелепото човешко мислене). Духовете са видели всичко, което се е случило и ще се случи в това време, по тази причина могат да „ кажат “ и „ покажат “ доста неща.

В случай, че някой прави зловредни вълшебства, то един джин би могъл да скапе въпросното въздействие. Разбира се и на първо място, в случай че е фиктивен под надзор. Джинът следва да има предпочитание да го направи. Но в края на краищата всичко това не е просто някаква бизнес-сделка. Джиновете могат да ти бъдат и един тип другари. Но заиграването с тях е ужасяващо рисково.

Има хора, които приканват джинове или духове - по този начин наречените медиуми. Ала малко на брой са тези, които могат да владеят хаоса, тъй като и в хаоса има ред. Призоваването на джинове може да провокира след сходен свръхестествен сеанс халюцинации наподобяващи вземането на опиат. Остава едно опияняващо чувство на самодоволство - чувство, от което ви идва да викате от наслада и резултатът от това може да продължи с дни, даже и повече.

Това е поради силата на джиновете. В началото тази сила може да наподобява неописуемо изкуствена, само че откакто свикне с нея, се трансформира в един прелестен, комфортен " студ ". Във всички случаи обаче е " тежка " и работи хипнотизиращо и опияняващо, че на човек му се желае просто да се отдаде на блаженство, все едно е поел някакъв опиат.

Посягането към опиати не се дължи единствено да опиташ, поради другари или да се пренесеш в други светове бягайки от действителността. Напротив, тази хипнотизираща сила е една от най-често срещаните матрици за съзнателно имплантиране на джинове в дадена персона.

In vino veritas-популярен латински израз, който се използва в смисъл, че когато човек се напие си разкрива душата. Пълният израз е „ In vino veritas, in aqua sanitas " - Във виното е истината, във водата е здравето, другояче смисълът е - Виното разкрива истината. Същото се отнася и до опиатите. Колкото повече информация се изчерпва от вас, толкоз по- добре е за вашите „ доброжелатели “.

Източването на Истината е сила, наречена информация. " Джиновете ли употребяват архетипите в твоето подсъзнание или архетипите в действителност са Джинове? "

В обявата са употребявани фрагменти от magicgatebg.com.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР