Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Вижте кои са най-опасните дати до края на 2022

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Най-опасните дни на 2022 година.

През 2022 година ще има две частични слънчеви затъмнения. Първият залп ще бъде в Телец на 30 април, по-късно шест месеца по-късно, вторият " удар " идва в Скорпион на 25 октомври - и двете ще бъдат частични.

Това ще повлияе на метода, по който „ вършим “ пари. Въпреки, че те са " длъжни " да донесат нови разработки в децентрализираните финанси и криптовалутата, но може да има мощни репресии и военни дейности. Глобалната стопанска система като цяло може да преживее изненадващи промени в неприятния смисъл.

На 16 май и 8 ноември ще има две лунни затъмнения, като и двете ще бъдат цялостни. Лунните затъмнения ще бъдат по-опасни от слънчевите. Всичко, което би трябвало да знаете за тези дни като цяло, е, че те са извънредно неподходящи и доста рискови. Това са непредвидими дни, в които би трябвало да планирате нещата допустимо най-внимателно и никога да не рискувате.

Дати на лунни и слънчеви затъмнение за 2022 година

30 април 2022 година:

15 май 2022 година: Пълно затъмнение на Луната.

25 октомври 2022 година: Частично затъмнение на слънцето.

8 ноември 2022 година: Пълно затъмнение на Луната.

Плутон ще стане назадничав на 29 април. Това ще бъде рисков ден за започване на нов бизнес и по-активна активност. По-добре да го посветите на релаксация и тихи каузи.

Сатурн ще стартира да се движи в противоположна посока на 5 юни. На този ден е по-добре да не планирате нищо за бъдещето, като се концентрирайте върху настоящите си каузи.

Нептун става назадничав на 28 юни. Това ще постави завършек на образуването на естествени връзки сред хората. В този ден ще има доста кавги и спорове, които ще пораждат „ някак “от нищото.

Юпитер ще стане назадничав на 28 юли. Това ще бъде денят, в който хората могат ненадейно да изгубят оптимизъм, мотивация и религия в себе си.

Марс ще стане назадничав едвам на 30 октомври. Ще бъде рисков ден, в който хората ще са склонни да правят недомислени дейности и да демонстрират неоправдана експанзия.

Уран ще стане назадничав на 24 август. Това ще е ден на машинация, непочтеност, секрети. Тази позиция дава сигнал да се заобикаля военната, политическата и икономическата реторика, тъй като Уран е извънредно нападателен в това си назад придвижване от много години насам.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР