Скрилият се от родното правосъдие в Дубай хазартен бос Васил

...
Скрилият се от родното правосъдие в Дубай хазартен бос Васил
Коментари Харесай

Моделката-любовница на Божков избягала в Монако

Скрилият се от родното правораздаване в Дубай хазартен необут Васил Божков бе зарязан от обичаната си държанка – известната освен у нас, само че и по стилните дефилета в Европа манекенка Блага Митева. Тази пролет стройната красавица се е изнесла скоропостижно от Лондон и към този момент се носи на крилете на любовта с нов авторитетен и богат покровител, написа HotArena.

Познати на Блага Митева споделят пред „ Уикенд “, че манекенката се е открила да живее в най-скъпия град в Европа – в Монте Карло. Красавицата от Плевен населява блестящ апартамент наоколо до яхтеното пристанище Еркюл и постоянно може да бъде засечена да обикаля първокласните бутици на площад „ Плас дьо Казино “, или да се припича на някой от частните плажове в княжество Монако.

Настоящият 5-звезден живот на Блага Митева не е подсигурен от Васил Божков, а от новия мъж до манекенката. Баровецът е родом от Швейцария и е измежду началниците на могъщата женевска банка UBS. Топ банкерът е трансферирал 50-те, само че въпреки да е женен, е влюбен до уши в българската моделка. Близки до Блага Митева разкриват, че финансистът отдавна я ухажвал, преди да настъпи неговия час тази пролет.

След като Васил Божков офейка в Дубай, а прокуратурата се зае да разплита незаконните му каузи и капитали, хазартния необут прекрати финансовата прехрана на няколко от младите си държанки. Сред ощетените бе и Блага Митева, която е със статут на обичаната наложница на Черепа към този момент близо десетилетие.

„ Блага зае мястото на Зара и Лилана като титулярна държанка на Васил Божков. Той я засели в Лондон, където й купи необятен апартамент в влиятелен квартал. През годините Черепа отскачаше с частния си аероплан съвсем всяка седмица до Албиона, с цел да се среща с нея. Всичко сред тях обаче дефинитивно завърши тази пролет, когато Божков бе разгласен за интернационално търсене и се снабди с 18 тежки обвинявания “, твърди осведомен с интимния свят на хазартния необут. Според думите му, Блага Митева хубавичко се уплашила от разплитането на крими аферите на нейния покровител и изрично отклонила няколко оферти да се откри при него в Абу Даби.

За разрива в връзките сред Блага Митева и Васил Божков подсказва и оповестения за обмен апартамент на моделката в Лондон. Светлокосата хубавица си събрала целия багаж от жилището още в края на месец март и в началото се изнесла в различен апартамент в Лондон, който е благосъстоятелност на швейцарския банкер. Накрая Блага предпочела да смени и страната и приела предлагането на новия си любим да се откри в Монте Карло. В княжество Монако моделката живее към този момент повече от 5 месеца, като понякога отскача и до Лондон.

Според близки до Блага Митева, въпреки подареният й от Васил Божков апартамент в Лондон да се водел на нейно име, тя предпочела да не поставя ръка върху парцела, с цел да си няма разправии с Черепа в бъдеще. „ Жилището е оповестено за обмен, а когато смени притежателя си, парите ще отидат в сметката на Мая, първата брачна половинка на Васил Божков. Тя също живее в Лондон от години “, разкрива отдаден в интимния свят на Черепа.

Звездата на Блага Митева в България изгря преди повече от 10 години, когато хубавицата от Плевен се засели в София и подписа контракт с фешън организация „ Визаж “. След няколко ревюта и рекламни фотоси Блага се залюби с Георги Божилов – Жоро Тениса, нашумял като персоналния сводник на Васил Божков. Връзката сред Блага и Тениса продължи единствено няколко месеца, след което моделката стана публична любовница на Васил Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР