Скот Уоринг твърди, че НАСА прикрива истинския цвят на Марс

...
Скот Уоринг твърди, че НАСА прикрива истинския цвят на Марс
Коментари Харесай

Скот Уоринг твърди, че НАСА прикрива истинския цвят на Марс

Скот Уоринг твърди, че НАСА прикрива същинския цвят на Марс …Известният виртуален археолог Скот Уоринг показва убеденост, че НАСА съзнателно „ рисува “ марсиански изображения в „ класическите “ червени цветове, познати на елементарните хора.Според откривателя, почти 40 % от фотосите на Марс имат подправени цветове. Понякога самите учени от НАСА предизвестяват за това. Уоринг се чуди за какво?Той счита, че преобразуването на фотоси в неестествено алено понижава остротата с към 15 %, което затруднява визията на елементи.

 1 - Скот Уоринг твърди, че НАСА прикрива същинския цвят на Марс
Уоринг е сигурен, че НАСА прави това преднамерено, с цел да не може да се разграничи съществуването на минерали, вода, метали, скъпоценни камъни и вероятно съществуващи форми на живот върху Червената планета.
Четете още: Изгубените космонавтиУфологът извлича архивни изображения на Марс, получени от устройства на НАСА, и ги преработва, както счита той, в естествени цветове.В същото време, Скот обръща внимание на това по какъв начин най-малките елементи в фотосите на Червената планета са станали по-добре забележими.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР