Скот Дериксън, който трябваше да режисира продължението на Доктор Стрейндж,

...
Скот Дериксън, който трябваше да режисира продължението на Доктор Стрейндж,
Коментари Харесай

Продължението на "Доктор Стрейндж" остана без режисьор

Скот Дериксън, който трябваше да режисира продължението на " Доктор Стрейндж ", се отхвърли от плана поради " креативен разлики " с " Марвел ". Негово дело беше първият филм за супергероя от комиксите на " Марвел " с Бенедикт Къмбърбач в основната роля, съобщи " Би Би Си ".

Има възможност различията сред Дериксън и президента на " Марвел студиос " Кевин Файги да са били за това до каква степен " заплашителен " би трябвало да бъде новият филм. Режисьорът, чието име стои зад филми като " Дяволът в Емили Роуз " и " Хелрейзър: Адът ", беше оповестил " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта " (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) за " първия заплашителен филм от киновселената на Марвел ".

На собствен ред, Кевин Файги през юли 2019 година на фестивала " Комик кон " в Сан Диего съобщи, че филмът ще е подобаващ за младежи. По-късно през годината той посочи, че това няма да бъде филм на ужасите, тъй като в случай че продължението е " ужасно ", това би било като продълженията на Стивън Спилбърг на филми като " Индиана Джоунс ". Засега заглавията от киновселената на " Марвел " попадат в категорията, съгласно която те не са подобаващи само за феновете на възраст от и по-малко от 13 години.

В обява в " Туитър " Дериксън благодари на " Марвел " за взаимната им работа и написа, че ще бъде част от плана, само че само като изпълнителен продуцент.

Първият филм за Доктор Стрейндж, в който участваха и Тилда Суинтън и Рейчъл Макадамс, завоюва 678 млн. $ в международния боксофис.

В същото време " Индипендънт " написа, че редица фенове на " Марвел " реагират остро в обществените мрежи на новината, че Дериксън няма да режисира продължението, поради обещанието му за " страшния филм ", който в последна светка новият " Доктор Стрейндж " наподобява няма да бъде.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР