Скорпион Скорпионът е кралят на трудните характери. Представителите на тази зодия

...
Скорпион
Скорпионът е кралят на трудните характери. Представителите на тази зодия
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Бягайте От Тези Мъжки Зодии, Като Дявол От Тамян! Ще Ви Скъсат Нервите!

Скорпион
Скорпионът е кралят на сложните характери. Представителите на тази зодия взимат каквото си желаят и когато си желаят, без да се преценяват с никого.Жесток език, отмъстителна същина, свръхего и нито грам предпочитание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревностни, завладяващи и безпощадни. Измислят си несъществуващи прегрешения и с голямо наслаждение санкционират колегата си. Често се отнасят към хората като към свои движимости. За да оцелееш до тях, би трябвало наложително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно другарство или връзка със Скорпион може да ви нанесе прочувствени вреди за цялостен живот, считат астролози.

Овен
Конфликтна, импулсивна и безпардонна персона. Мъжът Овен не мисли за последствията, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине душевен единствено за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, тъй като той постоянно е прав, а другите... другите не са разбрали, или просто бъркат. И като лютива фалшификация има големи условия към всичко и всеки. Проявите му на нарцисизъм са много чести, само че той в никакъв случай няма да го признае. Не признава и грешките си,а търси различен метод (например подарък) да си „ откупи “ виновността. При това няма да прояви предпочитание да поговорите за казуса. Да се схванеш с Овен, е доста сложна задача. А даже и да успееш, мирът ще продължи най-много 2-3 дни. След това той още веднъж потегля с рогата напред в търсене на своята истина за живота, която постоянно е в прорез с тази на неговата спътница.

Козирог
Мъжете Козирог са извънредно самостоятелни. Смели са и отстояват мнението си до дъно. Хич не се тормозят, че може да им се наложи да тръгнат против всички останали. Инатът е второто им аз и ще ви е в действителност мъчно да го накарате да направи нещо, което не желае. Комуникацията с него също не е лесна, тъй като той презира множеството хора (те просто не са на равнището му) и поддържа връзка с тях по обвързване или от досада. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш съкровен сътрудник става нелека задача.

Риби
Представителите на зодия Риби са прекомерно особени мъже. Те имат мощно развита вътрешен глас, само че от време на време изпадат в такава еснафщина, че не се вслушват в нея, а се управляват от една прекомерна подозрителност. По темперамент са бунтари, имат си свое мнение за всичко и в случай че една жена се опита да ги опровергае, може и да загуби любовта им. Мъжете Риби или одобряват безусловно една жена, или я отхвърлят изрично. С тях е мъчно да се сътвори единствено другарство. Ако желаете да задържите мъж от тази зодия, не му правете забележки за хаоса, който той основава към себе си, това го нервира.Репликата „ Може ли 100 лева, с цел да си купя нова чанта? ”, също е цялостно табу – рибите ненавиждат да дават пари на дамите си.

Стрелец
Мъжът Стрелец е сантиментален мечтател, който обожава да обикаля света. Този мъж е страховит, единствено че не обича да си стои у дома и от 12 месеца в годината може да топли съпружеското ложе най-вече два, три. Поне в случай че зависеше от него, не би се отказал както от обичаната си брачна половинка, по този начин и от трите си още по-любими млади гаджета. Свободолюбив и рискован, безконечен странник, този мъж желае жена, която ще схваща, приема и споделя нуждата му да е постоянно на път и постоянно влюбен в следващата „ Мис Перфектна ”. Ако желаете мъж за сериозна връзка, Стрелецът изрично не е за вас.

Да се обвържете с този свободомислещ дух ще бъде същинско предизвикателство. Лесно ще запалите интереса му, мъчно ще го накарате да остане, предизвестяват астролози. Този древен кентавър, който е комбинация сред мъж и жребец, цени високо свободата си и ще почита само партньорка, която не му я лишава. Откровен е до нелепост и постоянно може да каже неща, които няма да ви е прелестно да чуете, само че най-малко ще сте сигурна, че точно това мисли. Стрелецът обича да се забавлява, само че бързо ще разлюби жена, която е непостоянна в възприятията си.Усилията, които ще положите, с цел да накарате Стрелецът да се обвърже, си костват. Щом се отдаде един път, той е доста предан и правилен (в смисъл че няма да ви зареже поради трите си по-млади любовници, а ще им изясни, че има жена, която обича и с която счита да остарее). Все отново не трябва да забравяте, че мъжът Стрелец обича да обича, само че може да промени мнението си безусловно за минута, в случай че му хрумне " по-добра концепция "./TrafficNews.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР