Скорпионите са една от най-противоречивите зодии . От една страна

...
Скорпионите са една от най-противоречивите зодии . От една страна
Коментари Харесай

8 подаръка, в които всяка представителка на зодия Скорпион ще се влюби

Скорпионите са една от най-противоречивите зодии. От една страна са буйни и любящи, от друга зли и брутално откровени. Ето за какво в месеца на зодия Скорпион, не е добра концепция да пропускаш рождения ден на своята другарка, представител на тази зодия.
Ако се чудиш с какво да я изненадаш, имаш право. Те са толкоз всестранно развити, че е мъчно да отгатнеш какво тъкмо би ги зарадвало. От друга страна са изцяло непредсказуеми и постоянно бягат от всевъзможни клишета. Ето за какво ние сме тук, с цел да помогнем.

1. Настолна игра
Този подарък ще и помогне да се отдаде на двете си обичани пристрастености: времето, прекарано с обичани хора, и интелектът. Чудиш се кой постоянно побеждава в тези игри? Правилно – дамата Скорпион. Тя има такава спортна завист, че никой не би могъл да се изправи против нея.
2. Комплект бомби за вана
Едно от нещата, които дамата Скорпион в действителност обича, е да се грижи за себе си и да се глези. Ето за какво, в случай че и подариш комплект бомби за вана тя ще бъде доста впечатлена. Всъщност, всеки комплект, който я подканва да се погрижи за себе си ще и хареса.
3. Нещо със знака на Скорпиона
Може да е нещо просто, като джобна кърпичка, тефтерче или ключодържател. Представителките на зодия Скорпион обожават зодията си и точно по тази причина ще се зарадват на всичко, които им припомня за нея.
4. Кутия за бижута
Жената Скорпион харесва бижутата, само че нейните са толкоз разнородни, че е мъчно да избереш какво тъкмо ще и хареса. Ето за какво, по-практичен подарък би бил кутията, в която тя да може да подрежда обичаните си бижута.
5. Книга
Но не избирай коя да е книга. Избери книга, която е провокативна и забавна. Типичните любовни романи няма да я впечатлят. Дори могат да я подразнят. Жената Скорпион харесва философските размишления, автобиографичните книги и всичко, което е обвързвано с развиването на интелекта.
6. Парфюм
Ако решиш да избереш парфюм, добре е да познаваш доста добре дамата, която ще го носи. В противоположен случай може да не го хареса. От друга страна, доста е значимо освен течността в бутилката, само че и цялостната визия на парфюма. The One на Dolce & Gabbana е тъкмо подобен: сладостен, моден и припомнящ, че тя е една на милион.
7. Кутия със загадки
Също както настолните игри, кутията със загадки е нещото, което дамата Скорпион ще оцени същински. С нея тя ще може да се забавлява, решавайки загадките на Шерлок Холмс – нещо, което тя обожава.
8. Бижу със наследник топаз
Жената Скорпион може да е сложна откъм избор на бижута, само че постоянно би оценила подарък, който съдържа в себе си камъкът на нейната зодия. Ето за какво няма да сбъркаш, в случай че избереш украшение със наследник топаз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР